free download 78 travel guides written by experts

„Eve” – Primul volum din trilogia „Eve” de Anna Carey

Din 4 octombrie în România, simultan cu ediţia americană!

„O aventură captivantă, de neuitat, şi o nouă imagine, plină de prospeţime, a ceea ce înseamnă adevărata dragoste.” – LAUREN KATE

O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI

În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.

Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă, Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima.

Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.

EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.

Traducere din limba engleză de Bogdan-Alexandru Sasu şi Shauki Al-Gareeb
ISBN: 978-973-102-396-0 (serie)
ISBN: 978-973-102-397-7 (volum)
Format: 13 x 20 cm, coperta cartonată, 288 pagini
Preţ: 29,90 lei
Colecţia: FANTASY LEDA
Recomandat de: KISS fm, BRAVO GIRL!

Anna Carey a studiat literatura şi scrierea creativă la Universitatea New York şi deţine un Master de la Brooklyn College. În prezent locuieşte în Los Angeles.

Bucuresti, 07.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *