free download 78 travel guides written by experts

Euroweb Romania se implica in dezvoltarea portalului www.webself.ro

Noul proiect susţinut de Euroweb Romania oferă posibilitatea creării de minisite-uri în doar  3 minute, serviciul fiind gratuit pentru toţi utilizatorii portalului  

Euroweb Romania anunţă lansarea portalului www.webself.ro, un proiect unic la ora actuală, care oferă posibilitatea creării unui minisite de prezentare gratuit în numai 3 minute.

Într-o lume în care Internetul câştigă tot mai mult teren, Webself îşi propune să pună la dispoziţia publicului o serie de instrumente necesare creării unui minisite cu multiple opţiuni, pentru a asigura o prezenţă online cât mai completă. Astfel, Webself vizează nu numai construirea unei noi comunităţi virtuale, ci şi acordarea sprijinului necesar companiilor care nu au încă un website de prezentare pentru a fi prezente în lumea virtuală fără costuri.

Propunându-şi o plajă de utilizatori foarte variată, Webself se anunţă a reprezenta de asemenea un instrument de promovare foarte eficient pe piaţa de publicitate online din România, design-ul portalului oferind posibilitatea inserării de bannere şi anunţuri cu caracter publicitar.

Spre deosebire de alte portaluri similare, Webself pune la dispoziţia utilizatorilor, gratuit, peste 50 de tool-uri necesare customizării propriului minisite. Astfel, utilizatorul poate să-şi creeze şi organizeze evenimente (liste de invitaţi şi cadouri, trimitere de invitaţii personalizate, selectarea furnizorilor agreaţi pentru organizarea evenimentului şi chiar transmiterea live a evenimentelor pe Internet), să posteze pe site galerii foto şi video, să creeze şi să administreze noi sectiuni în cadrul site-ului.

Proiectul a fost dezvoltat în colaborare cu firma braşoveană de webdesign Decsoft.

Bucuresti, 25.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *