metalshow

Euroweb Romania face inca un pas pentru mentinerea unei politici de

Resurse Umane bazate pe principiul transparenţei

TotalSoft a început implementarea aplicaţiei Charisma HR la Euroweb

Euroweb România anunţă achiziţionarea aplicaţiei de management al activităţii de resurse umane şi salarizare – Charisma HR, produsă de compania TotalSoft. Contractul semnat cu producatorul român de software stipulează achiziţionarea tuturor modulelor Charisma HR, cu excepţia eCharisma. Procesul de implementare a aplicaţiei urmază a se desfăşura până în luna aprilie 2008. „Avem aşteptări mari legate de rezultatele implementării acestei aplicaţii, aşteptări care sunt însă în concordanţă cu obiectivele stabilite împreună cu partenerii noştri de la TotalSoft”, declară Raluca Neculae, directorul de Resurse Umane al Euroweb România. „Astfel, considerăm că la sfârşitul procesului de implementare ar trebui să obţinem o soluţie performantă pentru gestionarea eficientă a tuturor datelor legate de angajaţi, programe de trainig şi evaluare. Ne dorim ca aplicaţia implementată să faciliteze menţinerea unei grile coerente de salarizare. De asemenea, un aspect important pe care ne bazăm este gestionarea sesiunilor  de evaluare şi corelare a rezultatelor acestora  cu salariile şi pachetele de beneficii”.

Decizia de a găsi o soluţie pentru automatizarea proceselor de HR vine ca rezultat al politicii de resurse umane adoptate şi promovate de Euroweb România încă de la începutul anului 2007, politică bazată pe principiul transparenţei faţă de angajaţi. În condiţiile dezvoltării organizaţiei, se impunea adoptarea unor soluţii care să promoveze comunicarea companiei atât în exterior, cât şi în interior. Printre acţiunile întreprinse pe parcursul anului 2007 în domeniul resurselor umane, este de evidenţiat conceperea unui plan coerent de comunicare internă, aplicabil de la începutul anului 2008, acţiune care deja se bucură de rezultate pozitive.

„Utilizând Charisma HR, Euroweb va beneficia de un instrument de lucru flexibil, bine structurat, care va susţine gestionarea corectă şi unitară a resursei umane, indiferent de cât de mult va creşte în viitor compania”, a precizat Dana Mihai, Project Manager, TotalSoft.

Euroweb România are în prezent peste 100 de angajaţi, fiind în continuare în plin proces de dezvoltare organizaţională.

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *