free download 78 travel guides written by experts

Euroweb Romania a demarat prima sesiune de internship

în colaborare cu International British School of Bucharest 

Programul de internship de anul acesta este destinat absolventilor de liceu  interesaţi de Internet şi telecomunicaţii  

Euroweb Romania anunţă lansarea primei sesiuni de internship, program care se desfăşoară în perioada 16-27 iunie la sediul central al companiei din Bucureşti.  Sesiunea de internship de anul acesta este rezultatul direct al colaborării dintre Euroweb Romania şi International British School of Bucharest, ca parte integrantă a proiectului intern Work Experience desfăşurat an de an de prestigioasa instituţie de învăţământ. Euroweb Romania se alătură în acest fel companiilor de renume care au primit solicitări de colaborare de la International British School of Bucharest pentru acest proiect.

Structura programului urmăreşte crearea unei imagini complete asupra activităţii companiei. Astfel, în cele două săptămâni ale sesiunii, participanţii la internship vor avea ocazia de a învăţa activ asistând la derularea proceselor interne ale Euroweb România din toate departamentele.

Alegerea participanţilor la sesiunea de internship a avut loc în cursul lunii aprilie, când la sediul companiei s-au desfăşurat interviurile candidaţilor selectaţi împreună cu International British School of Bucharest pe baza aplicaţiilor şi a CV-ilor depuse de elevii scolii. Cei 2 participanţi aleşi sunt absolvenţi ai claselor superioare ale instituţiei de învăţământ, pasionaţi de lumea Internetului şi dornici să aprofundeze tainele telecomunicaţiilor.

„An de an programul Work Experience ne-a adus mari satisfacţii”, declară Ciprian Ţiplea,  Directorul academic – International British School of Bucharest. „Am încercat să le oferim elevilor noştri posibilitatea de a experimenta lucrul în companii importante din diverse domenii de activitate, pentru a avea argumente reale pentru alegerea unei cariere”.

Despre International British School of Bucharest
International British School of Bucharest (www.ibsb.ro) este o instituţie de învătământ privat care urmăreţte curricula Marii Britanii şi este centru de examinare acreditat Cambridge. De asemenea, şcoala beneficiază de acreditările internaţionale COBIS, ECIS, CIS şi este prima şcoală internaţională din România recunoscută de către Ministerul Educaţiei prin ARACIP.

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *