Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“EUROVOT”, o noua emisiune la The Money Channel

Televiziunea de business The Money Channel anunta lansarea emisiunii de dezbatere electorala “EUROVOT” care va debuta luni,11 mai, si se va difuza zilnic intre orele 18:00 si 18:40. Cei doi moderatori ai emisiunii sunt Andreea Negru si Radu Soviani.

Emisiunea “EUROVOT” va dezbate principalele probleme cu care se confrunta parlamentarii europeni, prioritatile Romaniei, precum si felul in care cetatenii si mediul de afaceri din Romania considera ca trebuie sa fie reprezentati in organismele europene, mai ales in Parlamentul European.  

“Comportamentul Romaniei ca membru cu drepturi si obligatii in cadrul Uniunii Europene este un aspect important al vietii romanilor, iar postul The Money Channel are ca misiune permanenta informarea corecta si echilibrata a publicului cu privire la problemele de interes major. Reprezentarea corecta si demna a Romaniei si a problemelor economice, politice, sociale si culturale cu care se confrunta societatea romaneasca este o datorie a parlamentarilor europeni, iar The Money Channel o considera si o va trata ca pe o problema de interes national”, spune Daniel Apostol, redactor sef The Money Channel.

Spatiul de emisie va fi impartit si repartizat conform normelor CNA si nu se va percepe nicio taxa pentru participarea candidatilor la emisiune.

Bucuresti, 08.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *