free download 78 travel guides written by experts

Eurovot la The Money Channel

Criza economica, sistemul de protectie sociala, costul vietii, siguranta energetica si mediul sunt temele principale ce intra in dezbatere duminica, 7 iunie, atunci cand Romania, alaturi de celelalte state membre UE, decide care ii sunt reprezentantii in Parlamentul European. Televiziunea de business The Money Channel va urmari alegerile europarlamentare din 7 iunie si va transmite buletinele informative ale Euronews pentru o imagine mai clara asupra mizei pe care o are votul de anul acesta.

Incepand cu ora 10, pe parcursul intregii zile, jurnalele de stiri The Money Channel vor prezenta din ora in ora toate noutatile legate de desfasurarea alegerilor. Daniel Apostol, Radu Soviani, Florin Cepraga, Dan Suciu, Gabi Avacaritei si Elisabeta Roman vor fi invitati la Realitatea TV pentru a discuta despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului: banci, credite, imobiliare, piata auto, fiscalitate si buget, infrastructura, sanatate, pensii, salarii si locuri de munca.

De la ora 19, Radu Soviani se va intalni cu jurnalistii din redactiile Business Standard, Newsin si Cotidianul in cadrul emisiunii Meet the Press pentru a comenta stirile zilei, iar de la ora 20, Ionel Danca si invitatii sai, anlisti, politicieni si oameni de afaceri, vor dezbate pe marginea celor mai importante momente ale zilei si vor analiza rezultatele exit-poll-ului INSOMAR, intr-o editie speciala a emisiunii EUROVOT.

Bucuresti, 04.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *