Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Eurosport transmite in direct Man. United vs Man. City

Derby-ul etapei cu numărul 10 din Premier League are loc duminică de la ora 16.00

După o perioadă mai slabă pentru cei de la United, acesta pare a fi din nou un sezon în care echipele din Manchester să intre în luptă directă pentru titlul din Premier League. City a început în forță și ocupă prima poziție după primele 9 etape (21 de puncte) în timp ce United este pe 3, la doar două puncte distanță. Arsenal, tot 19 puncte, s-a intercalat între cele două rivale locale.

Oaspeții au avut un start lansat, cu 5 victorii în primele 5 etape, pentru ca apoi să vină înfrângerile cu West Ham și Tottenham. Erau momentele în care chiar United a preluat prima poziție în ierarhia din Anglia. Manuel Pellegrini a reușit apoi să readucă echipa pe linia câștigătoare, urmând succesele cu Newcastle și Bournemouth. De partea cealaltă, cu excepția primelor 30 de minute de pe Emirates (când au încasat 3 goluri), United a jucat foarte bine în ultimele 5 runde. Au fost 4 victorii plus eșecul cu Arsenal, formație alături de care ocupă prima poziție în clasamentul formei de moment.

În cele 4 meciuri jucate pe Old Trafford, formația pregătită de Louis van Gaal a cedat doar două puncte, în remiza albă cu Newcastle. Dar nici City nu stă rău atunci când vine vorba despre confruntările jucate pe terenuri străine: în afara partidei pierdute pe White Hart Lane, ”cetățenii” au plecat cu toate punctele din deplasările cu West Brom, Everton și Palace.

Live din Premier League pe Eurosport, etapa 10:
West Ham vs Chelsea, sâmbătă de la 17.00
Sunderland vs. Newcastle, duminică de la 13.45
Man. United vs Man. City, duminică de la 16.00
Liverpool vs Southampton, duminică de la 18.00.

Bucuresti, 23.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *