Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Eurosport 2

Datorita intelegerii semnate cu Euroliga de baschet , canalul se sport pan-european Eurosport 2 va transmite  Cupa ULEB , incepand cu 8 noiembrie 2005
 
Eurosport 2 programeaza cate  doua  programe pe saptamana dedicate meciurilor din  Cupa ULEB incluzand transmisiuni live ale meciurilor  de marti noaptea in prime time urmate de un alt meci inregistrat  in aceeasi seara. Eurosport 2 va transmite in total toate cele 17 saptamanale ale competitiei  din acest sezon, pana la finala din 11 aprilie 2006.

Suplimentar, Eurosport 2 va prezenta  un program sapatmanal de tip magazin de  30 minute in fiecare vineri in prime time despre Euroliga de baschet si Cupa ULEB Cup.

 
Contractul semnat de Laurent-Eric Le Lay, Managing Director Eurosport si Jordi Bertomeu CEO al Euroligii de baschet pentru urmatoarele patru sezoane (2005-06 pana in 2008-09) va permite unui numar de peste 20 milioane de  locuitori  din Europa sa urmareasca Euroliga de basceht si Cupa  ULEB
Acest parteneriat dintre Eurosport 2 si  Cupa Uleb  reprezinta o platforma unica pan – europeana pentru baschet.
 
In discursul sau Jordi Bertomeu, CEO al  Euroligii de baschet  a mentionat ca acest contract cu Eurosport "presupune o etapa calitativa foarte importanta pentru Euroliga de baschet  si Cupa ULEB in ceea ce inseamna popularizarea . Faptul ca  am realizat acest parteneriat  in primul an cand ne ocupam direct si independent de vanzarea drepturilor de televiziune  este si mai promitator pentru noi.Aceasta colaborare cu Eurosport  va amplifica spectaculos  cifrele de piata referitoare la  potentialii  nostri telesectatori , care  vor avea garantia  unor transmiuni de calitate, asa cum s-au distins mereu cele oferite de Eurosport."
 
Laurent-Eric Le Lay, Managing Director Eurosport, a adaugat: " Suntem foarte multumiti de acest nou parteneriat dintre Eurosport 2 si Euroliga de baschet. Audienta Eurosport 2 este  orientata spre  tienrii pasionati de  sport , si care sunt foarte interesati de baschet. Competitia “Cupa ULEB” ofera Eurosport 2 o cazie unica  de a creste interesul pentru sport in Europa “"
 

Despre Cupa  ULEB Cup
La Cupa  ULEB, care va debuta in noiembrie in cel de-al patrulea sezon , participa 24 de echipe din 15 tari europene . Sistemul competitional  este bazat pe  pe sezonul regulat  cu 4 grupe de cate 6 echipe  fiecare, trei runde eliminatorii care se finalizeaza cu semifinale , si marea finala care se va desfaura  la  Charleroi, Belgia pe 11 aprilie 2006. Campioanele din cele 3 sezoane precedente ale Cupei ULEB au fost Pamesa Valencia sin  Spania, Hapoel Jerusalem din Israel si Lietuvos Rytas din Lituania. Toate informatiile despre competitie se pot gasi si pe www.ulebcup.com.
 
Despre  Eurosport 2
Lansat in ianuarie  2005, Eurosport 2 este un nou canal de sport , care combina cele mai bune transmisiuni de sport LIVE Sport, programele de tip magazin si stirile. Eurosport 2 este receptionat In Europa in peste 20 milioane de locuinet  in 7 vesiuni lingvistice (engleza, poloneza, turca, greaca, franceza, italiana si rusa) in peste 39 de tari din Europa , printre care si Romania si este parte a  Grupului Eurosport –principala platforma multimedia din Europa , prin Eurosport, Eurosport 2, Eurosportnews, eurosport.com si  Eurosport Mobile. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *