Baby Boom Show Virtual

Europolis Romania are un nou director general

Europolis, companie lider in domeniul imobiliar si unul dintre cei mai mari investitori de pe piata de profil din tara noastra, l-a numit in pozitia de Director general pentru Romania pe Marian Roman, in varsta de 33 de ani.

“Piata imobiliara romaneasca se schimba rapid, ceea ce reprezinta in egala masura o provocare si o sansa pentru Europolis, iar pentru a transforma potentialul in afaceri propriu-zise este essential sa existe un management dinamic”, a declarat dl. Bernhard Mayer, Presedintele consiliului director al Grupului Europolis. Roman este absolvent al facultatii de Economie Internationala al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si lucreaza de 10 ani in domeniul administrarii proprietatilor imobiliare. Inainte de a ocupa actuala functie, a lucrat in Calitate de Partener si director general al companiei BSS; colaborarea sa cu Europolis a inceput cu patru ani in urma, cand BSS a devenit administratorul proprietatii Europe House, prima investitie Europolis de pe piata romaneasca.

“Piata imobiliara este unul dintre cele mai provocatoare si dinamice segmente ale mediului de afaceri, in care concurenta este foarte puternica, si de aceea sunt convins ca succesul pe termen lung nu poate fi castigat decat prin profesionalism desavarsit si prin produse de inalta calitate care sa raspunda pe deplin si constant asteptarilor chiriasilor,” a declarat Marian Roman.

Dincolo de expertiza deja recunoscuta in administrarea imobilelor din propriul portofoliu si de achizitionarea de proiecte in diferite structuri de afaceri, activitatea Europolis va continua sa se extinda tactic si catre dezvoltarea imobiliara.

Bucuresti, 24.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *