free download 78 travel guides written by experts

Europa FM – Live pe Plaja

Pe 1 August pe plaja dintre Venus și Saturn, Europa FM – Live pe Plajă își va bate propriile recorduri pentru cel mai mare concert în aer liber din România

Visul oricărui artist este să cânte în fața celei mai mari mulțimi de oameni. Cea mai mare emoție a unui artist este să cânte către un public care se află pe o plajă uriașă. Au confirmat asta de-a lungul timpului Rolling Stones, Rod Steward sau U2 care dețin recordurile de spectatori la concertele aflate pe plajă la Copacabana din Rio de Janeiro.

În această vară se scrie din nou istorie în muzica româneasca prin cel mai mare spectacol în aer liber, Europa FM – Live pe Plajă, care se află la a patra ediție.

Pe 1 august, începând cu ora 19.30, Europa FM – Live pe Plajă își propune să-și depășească propriul record național de spectatori în aer liber cu un line up care reunește cele mai de succes nume ale muzicii autohtone: Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley.

Sunt așteptați peste 100.000 de mii de oameni, la un spectacol care va celebra muzica bună pe una dintre cele mai mari scene construite vreodată în țara noastră.

Anul trecut, conform raportărilor poliției locale, la Europa FM – Live pe Plajă au fost 100.000 de spectatori, de două ori capacitatea celui mai mare stadion din România – Arena Națională.

Intrarea spectatorilor este liberă.

Aici Holograf la Europa FM Live pe Plajă 2014 https://www.youtube.com/watch?v=AMz_hNlWqYs.

Vama la Europa FM Live pe Plajă 2013 https://www.youtube.com/watch?v=hjIQeLgM39M.

Lidl este sponsorul oficial al concertului Europa FM „Live pe Plajă” 2015.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Prim縒iei Municipiului Mangalia.

Bucuresti, 06.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *