free download 78 travel guides written by experts

Europa FM – anul acesta Monica Anghel a fost mai cuminte decat Bogdan Miu

Vineri, 18 decembrie, Monica Anghel şi Bogdan Miu le-au oferit o mare bucurie milioanelor de români. Cei doi au reuşit să-l convingă pe Moş Crăciun să-şi facă timp pentru o scurtă vizită în studioul „Deşteptării”, la Europa FM.
 
„Deşi l-a mai văzut pe Moş Crăciun, Bogdan a fost extrem de emoţionat  de vizita celui mai iubit personaj din lume la noi în studio”, a povestit Monica Anghel.

Ca doi copii cuminţi, Bogdan şi Monica au vrut să afle de la Moşu care dintre ei a fost cel mai cuminte în anul 2009. Pentru că lupta a fost strânsă, Moş Crăciun i-a pus să cânte pe câte un colind în timp ce celălalt dansa, iar învingătoare a ieşit Monica.
„Moşul, care a venit însoţit şi de Rudolph, renul lui magic, ne-a confirmat că în România sunt mulţi copii bine crescuţi, ascultători, deştepţi şi frumoşi, cărora le lasă de Crăciun cadouri sub brad în timp ce ei dorm. Câţiva dintre ei au intrat în direct cu Moş Crăciun, i-au cântat, recitat şi l-au întrebat dacă scrisorile lor au ajuns la el”, a explicat Bogdan Miu.

Mai multe poze cu Moş Crăciun în vizită la Europa FM pot fi văzute pe www.europafm.ro. 

Bucuresti, 18.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *