Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Europa fm-Andreea Marin: „Peste 10 ani ma vad mamica mai multor copii”

Vineri dimineaţă, ascultătorii matinalului „Deşteptarea”, realizat de Monica Anghel şi Bogdan Miu la Europa FM au avut ocazia rară de a afla din secretele Andreei Marin, chiar de la ea. Diva a acceptat provocarea de a intra în „Camera Secretelor”, rubrica în care Bogdan Miu află lucruri inedite despre vedete şi a răspuns întrebărilor lui.

Andreea a mărturisit la Europa FM că nu regretă decizia luată de a renunţa la televiziune. „Nu-mi lipseşte televiziunea. A fost o decizia mea, m-am gândit temeinic şi am pregătit această ruptură mai bine de un an de zile. Am decis că voi mai face doar mari gale umanitare sau lucruri speciale, cu adevărat valoroase, pe care le faci rar, nu în fiecare săptămână”, a explicat vedeta.

Andreea Marin a povestit în premieră în „Deşteptarea” că pregăteşte o mare surpriză. „Va exista foarte curând o surpriză pe care am pregătit-o împreună cu soţul meu. El este artizanul unui cântec de leagăn foarte sensibil pe care l-a făcut pentru campania Pampers Unicef şi pe care îl cântăm împreună. Este al doilea după „Te iubesc, femeie”, varianta el şi ea. Cu toate astea, nu am niciun gând de a debuta într-o carieră muzicală. Infirm astfel zvonurile apărute pe această temă”, a mărturisit Andreea.

Legat de viaţa ei personală, Zâna i-a confirmat lui Bogdan faptul că îşi mai doreşte copii: „Acum 10 ani, eram energică, ambiţioasă şi dornică să schimb lumea în bine. Căsătoria cu Ştefan a schimbat multe în viaţa mea, am devenit femeie în adevăratul sens al cuvântului şi mamă. Peste 10 ani mă văd mămica mai multor copii şi nici nu îmi pot imagina ce mare va fi fiica noastră şi cu câtă bucurie voi trăi această perioadă. Îmi place să mă bucur de orice vârstă, aşa cum e ea”.

Andreea Marin a dezvăluit şi alte lucruri despre cum decurge viaţa în familia Marin Bănică. „La noi în casă e mare veselie. Se cântă zilnic la pian, la chitară. Deşi mie îmi place foarte mult tangoul şi muzica clasică, pot spune că acasă predomină muzică veselă, rock-ul şi rock’n’ roll”.

Mai multe despre modul ]n care a scăpat Andreea Marin de scandalurile publice, despre ce îşi dorea să devină când era mică şi despre toate campaniile umanitare în care este implicată în prezent puteţi afla de pe www.europafm.ro.

Bucuresti, 19.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *