Baby Boom Show Virtual

Europa FM A pregatit o multime de surprize fanilor lui Eros Ramazzotti: un concert live

si o intalnire cu artistul lor preferat

Cu ocazia concertului lui Eros Ramazzotti, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti italieni, care va avea loc pe 10 iulie în Bucureşti, Europa FM a pregătit surprize mari tuturor fanilor lui din România.

Pentru toţi cei care nu pot ajunge din diverse motive la spectacolul pe care acesta îl va susţine în Capitală sau pentru cei care nu se mai satură de idolul lor, Europa FM aduce un super concert Eros Ramazzotti live la ei acasă! Astfel, pe 10 iulie, începând cu ora 23.00 radioul cu cea mai bună muzică din ´80 până azi va difuza concertul “LIVE la Roma”, care a avut loc pe Stadionul Olimpic din oraşul celor 7 coline.

“Terra Promessa”, “Adesso Tu”, “Un´Altra Te”, “Piu Che Puoi”, “Se Bastasse Una Canzione”, “Piu Bella Cossa” şi multe alte hit-uri ajung la tine pe 10 iulie!

În plus, Europa FM oferă celor mai înfocaţi fani ocazia unică de a-l cunoaşte personal pe Eros Ramazzotti şi de a participa la o sesiune foto şi de autografe, chiar în culisele showului de pe 10 iulie.

Tot ce trebuie să facă este să posteze pe www.europafm.ro un mesaj prin care să demonstreze că ei merită bucuria de a sta de vorbă cu starul italian. Cele mai convingătoare răspunsuri câştigă! În matinalul "Deşteptarea" de vineri, 9 iulie, vor fi anunţaţă câştigătorii care îţi vor întâlni idolul.

Bucuresti, 06.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *