Shadow

EuroGsm relansează shop-ul online: o nouă experiență de cumpărare și cel mai amplu ghid de informare pentru pasionații de tehnologie

 ·    Noua variantă a shop-ului online va permite utilizatorilor să consulte oferta de telefoane și tablete la prețuri speciale, la încheierea sau prelungirea unui abonament Orange, având posibilitatea să intre ulterior în contact cu unul dintre consultanții EuroGsm, pentru detalii suplimentare.
 ·    Clienții EuroGsm vor putea să vadă în timp real care sunt campaniile promoționale și serviciile disponibile în cele peste 100 de magazine din țară.
 ·    Odată cu relansarea shop-ului online, EuroGsm previzionează o creștere cu peste 30% a numărului de vizitatori față de aceeași perioadă a anului trecut.

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri de telecom din România, relansează shop-ul online www.eurogsm.ro în urma unui audit privind comportamentul de cumpărare al clienților săi. Pornind de la rezultatele acestui audit, compania a adaptat interfața și funcționalitățile website-ului astfel încât să răspundă nevoilor consumatorilor de tehnologie, cu scopul de a le oferi o experiență customizată și fluentă în navigarea în noul shop online, atunci când achiziționează telefoane, gadget-uri sau accesorii.


Noua variantă www.eurogsm.ro are un meniu optimizat cu noi modalități de filtrare și este reorganizată astfel încât utilizatorul să găsească mai rapid și mai ușor produsele pe care le caută. În plus, zona de configurare a produsului a fost optimizată pentru ca majoritatea produselor, în special smartphone-urile, să fie configurate de client direct în pagina de produs, plasarea comenzii realizându-se, astfel, în maximum 2 minute, fie că este vorba despre utilizatori care au sau nu cont în shop-ul online. De asemenea, noua variantă a shop-ului online dispune și de o versiune mobile adaptată pentru sistemele de operare Android și iOS.

“Pentru a putea înțelege comportamentul clienților EuroGsm și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor cu o platformă user-friendly și accesibilă din punct de vedere al navigării și al achiziției, am realizat un audit cu privire la comportamentul de consum și tendințele de achiziție ale clienților noștri. Am constatat că printre caracteristicile definitorii ale consumatorilor se numără spiritul pragmatic, atenția sporită la caracteristicile device-urilor, dar și interesul constant față de tehnologie și noutățile din acest domeniu. Tocmai de aceea, noua variantă eurogsm.ro reprezintă un ghid complet, foarte bine organizat și practic, menit să îl ajute pe client să facă cele mai bune alegeri în momentul achiziției. Previzionăm, astfel, o creștere a numărului de utilizatori care vor accesa shop-ul online cu aproape 30% față de aceeași perioadă a anului trecut”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Conectare mai bună a clienților cu rețeaua de magazine EuroGsm din țară

Noua variantă eurogsm.ro le va permite clienților o conectare mai bună cu rețeaua de peste 100 de magazine proprii din țară. Astfel, clientul va putea alege direct din pagina de produs magazinul de unde dorește să își ridice comanda. Totodată, clienții vor avea la dispoziție, prin intermediul unei pagini dedicate, o hartă interactivă a celor mai apropiate magazine EuroGsm, dar și informații despre serviciile disponibile și campaniile promoționale din aceste magazine. De asemenea, blogul ThePhoneGeeks va fi integrat în continuare în shop – review-urile de produse vor fi semnalizate sub forma „Părerea specialistului” direct în pagina de produs, iar în acest fel clienții vor putea să afle mai multe informații despre produsele pe care le cumpără.

În plus, utilizatorii vor putea să consulte oferta de telefoane și tablete la prețuri speciale, la încheierea sau prelungirea unui abonament Orange, având posibilitatea, ulterior, să intre în contact cu unul dintre consultații EuroGsm pentru detalii suplimentare.

Odată cu relansarea shop-ului online, EuroGsm organizează până pe data de 30 aprilie, pentru toți clienții care fac o comandă online de orice valoare și care se abonează la newsletter, o tombolă la care cei înscriși pot câștiga un smartphone Samsung Galaxy S7, premiul pus în joc. Mai mult, la achiziționarea anumitor produse, cumpărătorii vor primi produse-cadou din partea EuroGsm și vor putea comanda câteva zeci de gadget-uri sau accesorii la prețuri speciale, ca smartwatch-ul Samsung Gear S3 sau smartphone-ul Samsung Galaxy S7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *