Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

EUfonika sponsorizeaza Festivalul Peninsula

EUfonika, brandul alternativ de telefonie fixă care oferă convorbiri telefonice la preţuri accesibile, este unul dintre sponsorii Festivalului Peninsula, eveniment cultural ce se va desfăşura la Târgu Mureş în perioada 26 – 30 iulie.

În acelaşi timp, EUfonika va susţine şi concertul extraordinar al formaţiei IRIS,
ce va avea loc sâmbătă, 29 iulie, în cadrul Festivalului, pe scena Mureş.

“Suntem foarte recunoscători pentru ajutorul pe care ni-l oferă EUfonika în organizarea acestui eveniment cultural dedicat tinerilor şi nu numai. Contribuţia oferită cu generozitate de EUfonika va fi materializată prin participarea la festival a unor artişti din România sau din străinătate care suntem convinşi că vor satisface o varietate extrem de largă de gusturi muzicale.”, a declarat Szabolcs Szepessy, directorul Sziget Management, organizatorul Festivalului Peninsula.

Levente Csenteri, Director Executiv Combridge a adăugat: “Suntem încântaţi că ne putem aduce aportul la susţinerea Festivalului Peninsula. Promovarea talentului creativ şi comunicarea internaţională reprezintă valorile care au stat la baza deciziei noastre de a ne implica în organizarea acestui festival popular, precum şi de a susţine participarea celebrei trupe IRIS care va susţine un concert în seara de sâmbătă, 29 iulie, pe scena Mureş. Sperăm că le vom prilejui astfel tuturor celor pasionaţi de muzică petrecerea unor zile memorabile în oraşul Târgu Mureş şi, de ce nu, atunci când se vor întoarce acasă vor putea suna cu EUfonika pentru a împărtăşi celor dragi experienţele trăite la festivalul Peninsula J.”

Serviciul EUfonika permite consumatorilor care au deja un abonament de telefonie fixă Romtelecom să economisească până la 20% din costul convorbirilor interjudetene şi aproximativ  40% la convorbirile internaţionale. La fiecare convorbire efectuată, clienţii EUfonika pot face economii importante, având în vedere tarifele avantajoase pe care toată lumea le cunoaşte deja. Formând 1688, codul de acces EUfonika, clienţii noştri pot suna în această perioadă în Germania şi Spania la un tarif avantajos de 8 eurocenţi pe minut sau Ungaria la un tarif special de 7 eurocenţi pe minut.

Bucuresti, 26.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *