Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

EuAutoPiese – peste 1.000.000 de piese auto disponibile la prețuri mici

Magazinul online EuAutoPiese este destinația ideală pentru pasionații care vor să-și repare maşina cu propriile mâini, să facă îmbunătățiri sau să-și renoveze maşina veche și, prin urmare, caută piese și accesorii auto de calitate superioară la prețuri mici.

Pe EuAutoPiese puteți comanda oricând  toate piesele de schimb necesare la prețuri incredibil de mici, cu livrare rapidă direct la domiciliu. Magazinul online vă pune la dispoziție peste 1,000,000 de piese auto, de la piese cu uzură rapidă, precum plăcuțele de frână, bujiile, filtre de ulei, de aer sau de polen, becurile sau ledurile, până la anvelope și caroserii.

Piese de schimb ieftine de la peste 50 de producători de top pentru 45 de mărci auto
Pe EUautopiese.ro găsiţi piese de schimb de calitate pentru maşina dumneavoastră de la cei mai importanţi producători, pentru cele mai populare mărci de automobile.

În prezent, există 45 mărci disponibile, de la cele mai populare, precum: Dacia, Ford, BMW, Honda, Nissan, Mercedes, Volkswagen, Toyota la cele mai exotice, precum Lexus, Cadillac, Chrysler sau Ssangyong. Piesele auto provin de la producători populari și consacrați de piese de schimb, precum ATE, Bosch, Febi Bilstein, Stahlgruber, Hella, Van Wezel etc., care garantează o gamă uriașă, de peste 1 milion de produse de calitate de top. Prețul fiecărei piese este rezonabil, mult mai mic comparativ cu prețurile altor magazine de piese auto online.

Cumpăraţi uşor online și piesele vă vin direct acasă
Nu a fost niciodată mai simplu să găsiți și să comandaţi online piesele auto dorite, după modelul mașinii, numele piesei sau producătorul acesteia. În câteva secunde plasați și comanda, iar în câteva zile lucrătoare, de obicei două, comanda vă este livrată direct la domiciliu. Livrarea rapidă și sigură se realizează prin intermediul operatorilor de transport renumiți precum DHL, GLS sau UPS.

În plus, clientul are dreptul să anuleze comanda în termen de două săptămâni după ce a fost făcută sau să returneze produsele dacă le consideră necorespunzătoare.

Plata se efectuează ușor și sigur prin PayPal sau prin card de credit, metode prin care nu se percep taxe suplimentare. Costul standard de livrare în România este de 50 RON pentru comenzi de până la 510 RON, iar comenzile de peste 510 lei pe teritoriul României beneficiază de livrare gratuită. EuAutoPiese trimite comenzi și în afara României, în peste 80 de ţări.

Reparați-vă mașina ieftin cu ajutorul experților calificați
Prin EuAutoPiese, nu veți beneficia numai de piese auto de calitate la prețuri accesibile, ci şi asistenţa profesională a unei echipei competente și cu experiență, accesibilă telefonic, prin chat sau via email. Experții de la EUautopiese.ro sunt oricând pregătiți să vă informeze cu promptitudine cu privire la orice piesă aflată în stoc, la perioada de livrare și starea comenzii, dar și să vă ofere informații despre piese auto, uleiuri, produse chimice auto și anvelope.

Deoarece compania pune valoare pe satisfacția clienților, reflectată în recenzii online și în numărul de utiliztori, echipa de asistenţă răspunde la toate întrebările clienților și oferă asistența tehnică necesară în înlocuirea unei piese. Printre cele mai solicitate piese de schimb se numără discurile și plăcuțele de frână, bujiile de aprindere şi cele incandescente, filtre de diverse tipuri, ştergătoarele de parbriz, amortizoarele de şoc, kituri de reparații pentru diferite sisteme, unități auto etc.

foto header: jackmac34 via Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *