free download 78 travel guides written by experts

ETTI Iasi a inaugurat proiectul „Porti deschise”

Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi a inaugurat astăzi proiectul “Porţi deschise” care se adresează elevilor din anii terminali ai liceelor din Moldova.

În cadrul acestui proiect, grupuri organizate de elevi însoţiţi de cadre didactice pot vizita sălile de curs şi laboratoarele facultăţii în vederea informării lor asupra ofertei educaţionale şi posibilităţilor de a urma studiile universitare în această instituţie de învăţământ superior. 

“Astăzi am primit vizita a 2 grupuri, unul de 50 de elevi de la Grupul Şcolar Energetic din Iaşi şi altul de 60 de elevi de la Grupul Şcolar “Vasile Sav” din Roman, care au asistat pentru început la o prezentare generală a facultăţii vizând procedura de admitere, direcţiile de specializare, criteriile de acordare a burselor, posibilităţile de cazare şi oportunităţile de angajare după finalizarea studiilor. În continuare, oaspeţii noştri au asistat la o oră de curs şi la o şedinţă de laborator, iar în final au vizitat Aula Magna, biblioteca şi Sala Paşilor Pierduţi ” – a declarat prof. univ. Iulian Ciocoiu, secretarul ştiinţific al Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

Cadrul didactic universitar afirmă că invitaţia de a vizita facultatea este deschisă tuturor celor care sunt interesaţi de a-şi face studiile într-un domeniu de viitor, foarte dinamic şi cu o rată ridicată de angajare la finalul studiilor.

Pentru a organiza un astfel de tur şi a face o programare cei interesaţi sunt rugaţi să contacteze secretariatul facultăţii la telefon 0232.270041 sau pe adresa de email admitere@etti.tuiasi.ro.

Date suplimentare pot fi obţinute pe site-ul Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei la adresa www.etti.tuiasi.ro şi prin intermediul contului de Facebook www.facebook.com/etti.iasi.

Bucuresti, 17.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *