bucharest tech week 2021

ETIQUETTE Magazine – fiecare imagine este o poveste, fiecare poveste este o lume

ETIQUETTE Magazine – o revista lunara, din care nu lipsesc articole interesante in care vei gasi oglindita viata oamenilor de afaceri sau a vedetelor din Romania, care au cu adevărat ceva de spus. De asemenea, paginile Etiquette aduc în prim-plan evenimente social-culturale din tara, dar si din strainătate, tendinte din mediul de afaceri, noutati din lumea modei, a celor mai bune magazine si boutiq-uri, restaurante de top ale Bucurestiului si nu numai, dar si destinatii turistice ce pot da un strop de culoare vietii tale.

ETIQUETTE Magazine se vrea a fi o revista high-class de business, cultură si lifestyle, cu un concept unic in Romania.

Coperta decembrie-ianuarie a ETIQUETTE Magazine a avut-o protagonista pe Nadia Comaneci, care a povestit intr-un amplu interviu ca intotdeauna si-a dorit sa atinga perfectiunea, dar si un interviu cu Nicole Cherry, “copilul cu amintiri frumoase” si peste un milion de vizualizări pe internet.

Echipa ETIQUETTE Magazine este formata din colaboratori, directori de vanzari, editorialisti, coordonatori si manageri, toti cu o experienta considerabila in domeniu.

Dana Savuică – director editorial, Madalina Racorean- coordonator redactie, Adina Necula- beauty-editor, Ecaterina Vargolici – editor, Gabriela Merlusca – Advertising Sales Manager, Florin Stanescu – Advertising Sales Director, Marian Neagoe – Project Manager.

Straluciti alaturi de noi si in 2014!

Bucuresti, 14.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *