free download 78 travel guides written by experts

Eternul derby Steaua – Dinamo a fost urmărit cu sufletul la gură de milioane de suporteri

Returul din semifinalele Cupei României dintre Steaua și Dinamo s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2 – 2.

Returul de pe Arena Națională din semifinalele Cupei României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 1.9 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 21:33 – 23:26.

Cel mai urmărit minut al competiției, de la 22:18, a reunit peste 2.2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, derby-ul Steaua – Dinamo a fost lider de audiență, obținând 10.7 puncte de rating și 24.8% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat valori de 2 ori mai mici: 5.1 puncte de rating și 11.8% share.

După 0-0 în tur, Steaua și Dinamo au remizat aseară în meciul transmis de PRO TV. Echipa din Groapă s-a calificat în finala Cupei României, datorită celor 2 goluri marcate în deplasare. Scorul a fost deschis de Enache în minutul 17, care a marcat din pasa lui Nicușor Stanciu. Cu doar 2 minute înainte de finalul primei reprize, Alex Bourceanu a fost penalizat cu un cartonaș roșu, lucru care a rupt echilibrul. În minutul 51, Ekeng a egalat cu un șut fabulos din afara careului. La doar un minut  distanță, Chipciu a readus Steaua în avantaj marcând al treilea gol al partidei. Puljici a egalat pentru Dinamo în minutul 75, ducând echipa în finala Cupei României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *