Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Etapa VI Imprezzio Global – Final de campionat 2012

Dupa un an cu peste 15 competitii organizate de echipa Clujul Pedaleaza a venit data de 3 noiembrie 2012 si implicit ultima etapa "Imprezzio Global" care a tras cortina peste campionatul "Clujul Pedaleaza" 2012.

Ultima etapa a fost din doua motive speciala: 1. categoriile de adulti s-au desfasurat dupa lasarea serii, 2. a fost etapa care a definit campionii Clujul Pedaleaza 2012.

Competitia s-a desfasurat in parcul Colina, un loc ideal pentru concursuri de cross country. Incepand cu orele 12:00 au luat startul categoriile de copii , iar la categoriile de adulti primul start a avut loc la ora 18:00, dupa lasarea serii.

Traseele au fost concepute astfel incat fiecare concurent in functie de categoria din care facea parte sa-l poata parcurge in intregime pe bicicleta.

Decernarea premiilor pentru etapa si campionat a avut loc in centrul comercial Polus Center din Cluj-Napoca, unde orchestra de estrada a Liceului de Muzica "Sigismund Toduta" impreuna cu majoretele Madness ne-au incantat cu un spectacol de sunete si culoare.

Noi clujenii in lumea ciclismului ne putem mandri cu singurul campionat pe etape in Romania si cu siguranta si in estul Europei.

Acest campionat se adreseaza tuturor amatorilor de ciclism indiferent de pregatire, varsta, sex.

Acest eveniment nu ar fi putut avea loc fara sprijinul lor:
PARTENERI:Compexit Trading Cluj dealer Skoda, Imprezzio Global, Primariaj si Consiliul Local Cluj, Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj, Infinity Trophi, TVR Cluj, Art Soft, Maros Bike, Polus Center Cluj.
SPONSORI: Coca Cola, Adidas Evil eye-pro, Profinox, Pralina, Portbagaje auto Cluj, Piera, Napolact, Prisaca Transilvana, Angelli, Hervis, Action cam,Teatrul de papusi Cluj,
COLABORATORI: Restaurantul Sanghai, Serviciul de ajutor Maltez, KFC, Salty Spa Someseni, Ileta Security, Conall Company
PARTENERI MEDIA: 24 FUN, Radio Romania Actualitati, Freerider.ro, Ciclism.ro, Mbike.ro, Szabadsag, Insport.ro

Calendarul competitional 2013 va asteapta deja pe situl evenimentului www.clujulpedaleaza.ro.

Bucuresti, 06.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *