free download 78 travel guides written by experts

Etapă-test de succes: Maximilian Günther a câştigat evenimentul de deschidere a sezonului Formula E virtual

● Pole position şi victorie pentru Maximilian Günther în etapa-test a sezonului virtual Formula E ● Final timpuri la debutul în sim racing pentru Alexander Sims ● Pilotul Team Redline, Kevin Siggy, a urcat şi el pe podium, încheind al doilea în competiţia sim racerilor cu BMW iFE.20 virtual ●

Bucureşti/München. Maximilian Günther (Germania) a sărbătorit prima victorie a unei cariere în sim racing care este încă la început. Pilotul BMW i Andretti Motorsport a câştigat primul eveniment al sezonului digital Formula E, etapa-test de pe circuitul stradal virtual din Monte Carlo (Monaco). Alexander Sims (Marea Britanie) a abandonat timpuriu la debutul său în sim racing. Şi pilotul Team Redline, Kevin Siggy (Slovenia), a dus culorile BMW i Andretti Motorsport pe podium după ce a terminat pe poziţia a doua în competiţia sim racerilor.

Weekendul următor va aduce prima cursă competiţională din nou sezon virtual Formula E, “ABB Formula E Race at Home Challenge”, iar Günther a obţinut pole position cu #28 BMW iFE.20 la repetiţia generală, înainte de a sărbători victorie după o cursă dominată de la start la sosire. Sims, care şi-a primit simulatorul cu doar câteva zile înainte, şi-a îmbunătăţit evoluţia în antrenamente şi calificări, apropiindu-se de ritmul impus de adversarii săi mai experimentaţi. Cu toate acestea, el a fost implicat într-o coliziune pe parcursul întrecerii şi a trebuit să abandoneze devreme.

Siggy a încheiat al doilea în etapa-test a sim racerilor, în timp ce Jarl Teien (Norvegia) a ocupat locul al şaselea cu varianta virtuală BMW iFE.20. Câştigătorul clasamentului general după sezonul de opt etape rezervat sim racerilor va primi un loc la BMW SIM LIVE 2020.

Munich (GER), 18th April 2020. ABB Formula E Race at Home Challenge, virtual Formula E, sim racing, sim, simulation, Maximilian Günther, BMW i Andretti Motorsport, BMW iFE.20, Monaco

Reacţii după etapa-test:

Maximilian Günther (#28 BMW iFE.20): “Sunt încântat că am câştigat prima cursă virtuală din Formula E. A fost foarte distractiv. Calificările au mers bine, am avut un start bun şi am făcut o cursă curată. Chiar dacă a fost o cursă-test, am un sentiment bun pentru cursele care vor urma, unde vom încerca să punctăm constant.”

Alexander Sims (#27 BMW iFE.20): “Aşa cum mă aşteptam, nu am fost foarte rapid în prima mea apariţie în sim racing, dar am îmbunătăţit de la antrenamente la calificări, ceea ce a fost bine. Mijlocul plutonului a fost marcat de haos în timpul cursei şi am pierdut un tur din cauza unui acroşaj. Aceasta a însemnat că mi-am încheiat cursa destul de repede. Privind spre sezonul care va urma, voi continua antrenamentul şi voi încerca să fiu tot mai rapid. Felicitări lui Maximilian pentru victorie. Să fiu sincer, nu este o surpriză pentru mine pentru că mereu este mai rapid decât mine în simulatorul BMW Motorsport.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *