free download 78 travel guides written by experts

Ești pregătită pentru o toamnă activă? B.U. te susține în tot ceea ce ți-ai propus să faci

Noul sezon s-a instalat în forță, iar tu ai cu siguranță o mulțime de planuri în agendă. Fie că vorbim despre obiectivele viitoare legate de job, familie, pasiuni, călătorii sau dragoste, trebuie să te înarmezi cu energie toamna asta, pentru a le duce pe toate la bun sfârșit exact așa cum îți dorești. În graba spre micile activități de rutină și visurile tale, ai nevoie să te simți întotdeauna fresh și pregătită de noi provocări. B.U. are grijă să fii mereu gata de acțiune și să te simți proaspătă timp îndelungat, indiferent cât de aglomerată e ziua ta.

B.U. Passion

Toamna asta se poartă energia și gândurile frumoase! Cu B.U. In Action ZERO% parfumul tău delicat și proaspăt se va răspândi pe oriunde treci, iar tu te vei simți fresh indiferent de situație. Ai un program încărcat, care te solicită toată ziua? Deodorantul spray invizibil B.U. In action ZERO% conține capsule parfumate, care se activează instant la contactul cu transpirația, pentru ca tu să fii protejată de mirosurile neplăcute în orice moment al zilei. Varianta roll-on B.U. In Action ZERO% este concepută cu Malodor Control Neofresh Tehnology, ce îți păstrează pielea proaspătă până la 48 de ore.

Noile deodorante sunt create astfel încât nu vor lăsa nicio urmă pe hainele tale și au o formulă specială cu 0% săruri minerale, 0% alcool și 0% clorhidrat de aluminiu, care are grijă de sănătatea pielii tale. Acum nu trebuie să îți mai faci griji că rochia ta preferată se va păta imediat de la deodorant. Nu ai mult timp la dispoziție și tocmai te pregătești să ieși din casă după o sesiune de epilare? Pielea ta fină este acum mai sensibilă, însă noua gamă B.U. In Action ZERO% nu irită și nu provoacă o senzație neplăcută de usturime, astfel încât ești gata de acțiune în orice moment.

Poate că toamna asta ești mai mult orientată spre pasiunile tale, cărora nu le-ai dedicat atât de mult timp în ultima vreme. Adu-ți aminte de activitățile care îți fac plăcere și fă-le mai mult loc în viața ta în noul sezon. Ascultă-ți întotdeauna vocea interioară și dă frâu liber imaginației, ori de câte ori simți nevoia.

Toamna asta, B.U. te provoacă să îți redescoperi entuziasmul și motivația pentru micile plăceri care te fac să zâmbești. Gama B.U. Passion te va cuceri instant și va întoarce priviri pe oriunde treci, pentru ca are o aromă puternică și senzuală, cu note de măr roșu și coacăze negre, combinate cu trandafir roșu și iasomie.

Poartă aroma unică a apei de toaletă și a deodorantului spray B.U. Passion atunci când mergi la o întâlnire, când ieși să te distrezi cu prietenii în oraș și ori de câte ori simți nevoia de a emana senzualitate, vitalitate, entuziasm, energie și dinamism.

Ești gata să explorezi toamna cu forțe proaspete și să îți îndeplinești toate visurile?

B.U. te îndeamnă să ai mereu încredere în tine și te menține proaspătă pe tot parcursul zilei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *