free download 78 travel guides written by experts

Esti in industria de Beauty? Participa la targul DIVA FAIR Autumn Edition!

DivaHair.ro si StyleAndTheCity.ro va invita sa participati la targul DIVA FAIR Autumn Edition, ce va avea loc in perioda 17- 31 Octombrie 2012, la parterul mall-ului online Shops-And-The-City.ro. Prima editie a targului online este dedicata produselor si serviciilor din domeniul Beauty : cosmetice pentru ingrijirea fetei si a corpului, saloane de infrumusetare, centre wellness si spa si in general tot ce tine de industria de beauty.

Unde si cand se desfasoara acest eveniment?

Prima editie a tagului online DIVA FAIR Autumn Edition se va desfasura la parterul mall-ului online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro, in perioada 17 Octombrie- 31 Octombrie 2012.

Cine sunt organizatorii?
Evenimentul este organizat de catre DivaHair.ro si StyleAndTheCity.ro, doua site-uri de referinta pentru femei. Nu suntem la prima experienta de acest fel, DIVA FAIR Autumn Edition face parte dintr-o serie de Targuri si Expozitii Online organizate in acest an la parterul mall-ului online Shops-And-The-City.ro.

Cine sunt vizitatorii?
Publicul tinta al acestui targ sunt doamnele si domnisoarele care doresc sa fie la curent cu noutatile si tendintele sezonului toamna-iarna 2012, din domeniul Beauty. Targul DIVA FAIR este dedicat tuturor femeilor interesate sa arate impecabil printr-o simpla vizita online la un targ de specialitate!

Cine expune?
La targ pot participa ca si expozanti toate firmele ale caror produse se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care folosesc produse si servicii de infrumusetare, producatori sau importatori de produse cosmetice sau aparatura necesara intretinerii frumusetii, saloane de infrumusetare, make up artisti si hairstilisti care doresc sa fie cunoscuti si in mediul online, sau care doresc sa isi prezinte noi servicii sau oferte de ultima ora.

De ce sa fii expozant la DIVA FAIR?

Toti expozantii la targ vor beneficia de promovare online a produselor si serviciilor expozantilor, astfel incat va creste vizibilitatea brandului in mediul online. Se asteapta o afluenta mare de vizitatori in perioada de desfasurare a evenimentului, asa ca expozantii vor avea sansa de a-si mari volumul de vanzari. La costuri mici, te bucuri de o expunere online mare!

In plus expozantii pot profita si de oferta speciala de promovare si marketing online pe site-urile DivaHair.ro si StyleAndTheCity.ro.

Astfel, participarea la acest targ poate fi extrem de atractiva si economica pentru expozanti!

Cum si cand te inscrii?
Pentru detalii si informatii suplimentare, precum si pentru inscrierile la targ, va rugam sa contactati persoanele: Alina Savu, telefon 0723-623219, email office@web-connect.ro si Mihaela Baicu, telefon 0722-663366, email sales@web-connect.ro.

Despre DIVA HAIR
DivaHair.ro iti aduce cele mai noi tendinte din
moda, hair style si make-up, lifestyle si sanatate, dar si altele! Un site dedicat femeilor ce isi doresc sa straluceasca ca o diva in fiecare zi!

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *