Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Espresso Radio Romania Cultural de la Craiova

Emisiunea ESPRESSO, matinalul postului de Radio România Cultural, deschide seria turneelor acestei emisiuni din anul 2012 la Craiova, unde realizatorii acesteia se vor afla cu ocazia Festivalului Internaţional Shakespeare.

Joi, 26 aprilie, şi vineri, 27 aprilie, Radio România Cultural dă ora exactă de la Craiova, unde se desfăşoară unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale acestui an.

Daniela Ivanov şi Radu Croitoru, împreună cu producătorul Laura Bândilă şi reporterul Adina Dragomir, vor avea ca invitaţi în studio personalităţi ale lumii teatrale internaţionale, vor discuta despre producţiile invitate în festival şi cu protagoniştii acestora, beneficiind şi de contribuţia celor doi critici teatrali ai Radio România Cultural, Raluca Rădulescu şi Mariana Ciolan, invitate constante ale festivalurilor de teatru din ţară.

Cea mai ascultată emisiune a postului Radio România Cultural îşi propune ca în acest an să se afle cât mai des în centrul principalelor evenimente culturale care s-au impus în timp în marile oraşe din ţară.

În încercarea de a muta centrul atenţiei ascultătorilor din Bucureşti în alte zone ale ţării, echipa emisiunii ESPRESSO se va mai deplasa în următoarea perioadă la Cluj, Sibiu şi Constanţa, acolo unde sunt organizate principalele evenimente ale anului, printre care Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu şi TIFF de la Cluj sau va marca începutul drumului Pianului călător de pe malul mării spre vestul extrem al ţării, la Sînnicolau Mare.

Proiectul îşi propune, în primul rând, susţinerea şi reflectarea acestor evenimente, ale căror invitaţi de marcă vor fi oaspeţii noştri, dar şi redescoperirea spaţiilor culturale din provincie, a oamenilor din aceste zone şi, de ce nu, promovarea turismului cultural.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *