free download 78 travel guides written by experts

ESET vine mai aproape de companiile interesate de securitatea datelor prin doua oferte speciale

de discount: 25% pentru migrarea către o licenţă ESET destinată companiilor şi 40% pentru achiziţionarea unei licenţe pentru serverul de mail

ESET Full Pack! – 40% discount şi esti 100% protejat AV!
Protejează-ţi integritatea, confidenţialitatea şi imaginea! Securizează avantajos datele şi comunicarea din compania ta. ESET iti oferă: 40% discount la achiziţionarea licenţiei serverului de mail impreuna cu staţiile de lucru!
Cele doua elemente esenţiale pe care le utilizezi zilnic: informaţie şi comunicare. Acum prin ESET Full Pack iţi protejezi 100% esenţa companiei tale reducând în acelaşi timp costurile. Dacă achiziţionezi sau reinoieşti licenţa antivirus pentru PC-uri, beneficiezi de 40% reducere pentru achiziţia licenţei pentru serverul de mail! Aceasta ofertă  se poate accesa în intervalul 3 August – 15 Septembrie şi NU ESTE LIMITATA CANTITATIV! Specialiştii ESET îţi stau la dispoziţie 7 zile din 7, 24 de ore pe zi, cu suport complet în limba română. ESET Full Pack! Leave no server behind!

Welcome to ESET! – Vino in comunitatea celor mai bine protejate companii din Romania! Acum cu 25% mai accesibil!
Indiferent de solutia antivirus pe pe care o foloseşti în acest moment, vino alături de unica tehnologie oferită de ESET şi ai beneficii imediate!
Migrează către o licenţă electronică destinată companiilor şi ai din start o ofertă fără precedent. Discount de bunvenit în valoare de 25%! Vei fi una din cele mai bine securizate companii din România. Pe situl www.eset.ro ai toate detaliile acestei oferte de upgrade competitiv. Profită de această ocazie pentru a-ţi asigura siguranţa datelor, angajaţilor şi  a companiei tale. Soluţiile de securitate ESET beneficiază de suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, în limba română, fără costuri suplimentare. Specialiştii ESET îţi stau la dispoziţie oricând.

Bucuresti, 06.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *