free download 78 travel guides written by experts

ESET LLC profitabila in San Diego

ESET LLC, compania producatoare a sistemului antivirus NOD32, intre cele mai profitabile companii private din San Diego, California  
     
ESET LLC se numara intre primele zece din cele o suta de companii private din San Diego, California, incluse in clasamentul realizat de publicatia San Diego Business Journal, ce au inregistrat o dezvoltare foarte rapida intr-un interval de trei ani, castigand  premiul San Diego Fast 100.
      
Publicatia mentionata, realizeaza anual o clasificare a companiilor private in ceea ce priveste procentul de crestere a profitului pe o perioada de trei ani, ESET inregistrand o crestere cu peste 656 procente in intervalul 2003-2005.
       
ESET este una dintre companiile ce a demonstrat abilitatea de a se dezvolta continuu  in aceasta perioada de trei ani. De aceea, ii felicitam pentru realizarile lor , afirma Armon Mills, presedinte si editor al  San Diego Business Journal.
       
Ne onoreaza faptul ca ne numaram intre primele zece companii din cadrul clasamentului. Acest lucru dovedeste inca o data dedicatia fata de clientii si partenerii nostri,  raspunzandu-le prompt cerintelor in permanenta evolutie, afirma Anton Zajac, CEO al companiei ESET LLC.

Bucuresti, 29.09.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *