free download 78 travel guides written by experts

ESET LLC a recunoscut ca Axel Soft IT Group

a inregistrat o crestere considerabila a vanzarilor produsului NOD32 Antivirus in perioada 2004-2005

In cadrul conferintei anuale a partenerilor ce a avut loc in Dubrovnic, Croatia, ESET, compania producatoare a sistemului antivirus NOD32, a anuntat ca veniturile companiei au crescut cu 220% in perioada 2004-2005, ca urmare a actiunilor de vanzare,  marketing si comunicare, realizate de partenerii din intreaga lume.

Axel Soft IT Group, reprezentant unic in Romania al companiei ESET,  a fost premiat in cadrul acestei conferinte, datorita inregistrarii unei cresteri  considerabile a vanzarilor, cat si a satisfactiei clientilor in aceasta perioada.

“Sistemul antivirus NOD32 , a castigat un segment important in cadrul pietei de securitate IT&C din Romania, fapt demonstrat prin actiunile sustinute de vanzare si promovare a produsului, prin intermediul distribuitorilor din intreaga tara.

Faptul ca sistemul antivirus NOD32 a reusit sa se pozitioneze atat de puternic pe piata romaneasca,  alaturi de nume prestigioase, reprezinta inca o dovada a  calitatii produsului, cat si a dedicarii depline a fortelor de vanzare si promovare”, afirma Maros Mozola, vicepresedinte al departamentului de vanzari internationale al companiei ESET.

Sistemul antivirus NOD32 este destinat companiilor de diferite dimensiuni cat si utilizatorilor individuali. Sistemul de detectie al NOD32 incorporeaza tehnologia ThreatSense, ce se bazeaza pe euristica avansata, pentru a detecta proactiv si in timp real amenintarile informatice inca necunoscute.

Tehnologia ThreatSense integrata motorului de scanare, furnizeaza o protectie completa atat impotriva virusilor, programelor spyware , adware cat si atacurilor de tip phishing, nefiind  necesara existenta unor solutii de securitate aditionale ce pot avea un impact negativ asupra resurselor de sistem si implicit asupra performantelor computerului.

Bucuresti, 13.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *