Kinodiseea

ESET isi actualizeaza scanerul online

Printre noile functionalitati se numara: compatibilitate sporita cu browsere web, detectie imbunatatita, interfata grafica actualizata

ESET, liderul in protectia proactiva oferita impotriva amenintarilor informatice, a lansat o noua versiune, semnificativ imbunatatita a ESET Online Scaner – cel mai nou utilitar gratuit livrat acum cu noi functionalitati. ESET Online Scaner este utilizat pentru a detecta software-ul malitios (malware) pe care alte solutii antivirus le-au ratat sau pentru a servi drept „a doua opinie“ in cazul in care se doreste verificarea unui element malware detectat de acestea. Aplicatia software functioneaza prin intermediul browserului fiind mereu actualizata si pregatita sa fie lansata usor si imediat.

ESET Online Scanner si-a marit acum atractivitatea la nivel global oferind compatibilitate sporita cu diferite alte browsere, suplimentar fata de Internet Explorer: Firefox, Chrome, Opera si Safari.

Versiunea lansata include aceiasi tehnologie anti-stealth utilizata in ESET Smart Security 4 si ESET NOD32 Antivirus 4 care ofera printre altele protectie impotriva rootkits-urilor. De asemenea noua versiune permite detectarea si identificarea aplicatiilor antivirus preinstalate si avertizeaza asupra potentialelor conflicte. Daca o amenintare este detectata, ea este introdusa in carantina pentru a oferi utilizatorilor experimentati optiunea de a revizui actiunea si pentru a restaura fisierul in caz de nevoie.

In ceea ce priveste scanarea fisierelor, se ofera acum mai multe optiuni, cum ar fi flexibilitatea de a selecta tinte de scanare precum obiectele aflate in memorie, fisierele si directoarele aflate pe hard disk-ul local sau in retea. Utilizatorii vor aprecia atat noua interfata grafica intuitiva cat si optiunea simpla aflata la un click distanta de dezinstalare a componentelor scanerului online, la finalul scanarii sistemului.

“ESET Online Scanner este o unealta gratuita puternica pentru utilizatorii care doresc sa testeze tehnologia ESET inaintea achizitiei efective“, a spus Anton Zajac, CEO al ESET, LLC. “Aceasta versiune nou lansata mareste nivelul de atractivitate prin imbunatatirea preciziei detectiei si o compatibilitate sporita cu browserele web.“

ESET integreaza protectie impotriva amenintarilor provenite din internet in linia completa de produse destinata securitatii utilizatorului final si gateway-urilor pentru a bloca proactiv continutul malware inainte ca acesta sa compromita sau sa fure datele. Avand la baza tehnologia ThreatSense®, un motor euristic avansat care permite depistarea proactiva a continutului malware care nu poate fi identificat nici prin cele mai frecvente actualizari ale bazei de semnaturi, asa cum incearca alte solutii de securitate, ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security ofera cea mai rapida protectie disponibila impotriva continutului malware pentru a combate virusii, spyware-ul si rootkit-urile. Spre deosebire de abordarea traditionala, solutiile ESET decodeaza si analizeaza codul executabil in timp real, utilizand un mediu emulat. Pentru ca ofera posibilitatea continutului malware sa se execute intr-un mediu controlat, ESET are abilitatea de a diferentia clar intre fisierele benigne si chiar si cele mai sofisticate coduri malware deghizate.

Pentru a afla mai multe despre ESET, vizitati www.eset.ro, iar pentru o lista completa a caracteristicilor oferite de ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security, vizitati //www.eset.ro/products/index.php

Bucuresti, 26.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *