metalshow

ESET Endpoint Security primeste cel mai ridicat rating din partea SC Magazine

ESET®, un pionier în securitatea IT vreme de peste două decenii, a câștigat cel mai mare rating posibil în testul derulat recent de către SC Magazine Review.

Multitudinea opțiunilor și funcțiilor oferite și ușurința în utilizare se numără printre punctele forte evidențiate în ESET Endpoint Security.

Performanța celor 10 soluții de securitate evaluate a fost judecată în șase categorii, ESET câștigând un rating de cinci stele în toate categoriile.

După listarea introductivă a numeroaselor funcții oferite de către produs, raportul de evaluare a remarcat suportul oferit diferitelor opțiuni directe de instalare, puse la dispoziție atât la nivel de server cât și la nivel de client, precum și opțiunile extinse de management și raportare detaliată oferită de către produs

"În ceea ce privește raportarea, administratorul are la dispoziție o funcție completă de creare de rapoarte. Deși sunt simultan oferite o mulțime de rapoarte predefinite, puteți crea propriul dumneavoastră raport, iar pentru a vă ajuta ESET vă oferă peste 1.000 de șabloane predefinite din care puteți alege. Odată ce un raport este definit acesta poate fi programat pentru a fi trimis în mod automat la o listă de contacte aleasă. Astfel, managementul poate obține un raport de stare ușor de parcurs, în fiecare dimineață, iar departamentul IT poate obține în același timp un raport detaliat, util pentru remedierea eventualelor incidente ", afirma SC Magazine.

ESET Endpoint Security este o soluție completă, administrabilă extensiv, ce lasă și mai multe resurse de sistem libere pentru activitățile curente, în timp ce livrează o protecție completă la nivel de endpoint.

Bucuresti, 09.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *