metalshow

Escapelle, ultima inovatie in materie de contraceptie de urgenta

este disponibil începând din această lună în farmacii

Compania Richter Gedeon, liderul pieţei de contraceptive din România a lansat Escapelle – cel mai nou contraceptiv de urgenţă disponibil în doză unică, 
fără a necesita prescripţie medicală

Richter Gedeon, liderul pieţei de contraceptive din România şi unul dintre principalii producători de farmaceutice de pe piaţa mondială a lansat Escapelle, un contraceptiv de urgenţă revoluţionar, comercializat sub forma unei singure pilule care se eliberează fără prescripţie medicală femeilor cu vârsta de peste 18 ani. Conform specialiştilor Richter Gedeon şi ultimelor studii în domeniu, posibilitatea de a achiziţiona acest medicament fără prescripţie reduce timpul de administrare şi creşte semnificativ eficienţa produsului.
“Escapelle reprezintă un concept absolut nou, unic pe piaţa românească. Prin lansarea acestuia dorim să venim în sprijinul femeilor cu soluţii adaptate organismului şi stilului de viaţă al fiecăreia. Avantajul acestui contraceptiv constă în faptul că pilula se administrează într-o singură doză, evitându-se astfel erorile care puteau surveni datorită sistemului complicat impus de metodele existente până în prezent. De asemenea, dorim să menţionăm că eficienţa Escapelle este cu atât mai ridicată, cu cât intervalul dintre contactul sexual neprotejat şi administrarea pilulei este mai redus, motiv pentru care ne-am concentrat atenţia către acest aspect făcând posibilă administrarea produsului fără prescripţie medicală”, a declarat Viorel Ţiţei Product Manager Richter Gedeon.

Noul produs are o eficienţă foarte ridicată, de 95%, dacă este administrat în primele 24 de ore de la producerea contactului sexual neprotejat, sau de la eşuarea metodelor de contracepţie utilizate.

Richter Gedeon are o experienţă vastă în domeniul contracepţiei de urgenţă, fiind singurul producător care a oferit până în prezent această soluţie pe piaţa românească, iar odată cu lansarea noului produs Escapelle, compania oferă femeilor o alternativă eficientă în măsură să reducă la minimum riscul apariţiei unor sarcini nedorite. De asemenea, Escapelle poate fi administrat ori de câte ori este necesar, fără a proteja însă pacientele de diferitele infecţii care pot fi contactate în timpul unui act sexual neprotejat şi fără a substitui metodele tradiţionale de contracepţie.

Escapelle conţine 1,5 mg levonorgestrel şi a fost dezvoltat de Richter Gedeon în concordanţă cu recomandările Consorţiului Internaţional pentru Contracepţie, bazate pe cercetări efectuate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Produsul este disponibil în farmacii la preţul de 55 RON.

Bucuresti, 12.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *