free download 78 travel guides written by experts

Escapada romantica in Semenic pentru patru dintre pretendentele Burlacului

Adelina, Alexandra, Elena şi Iuliana au parte de o surpriză extraordinară din partea Burlacului: o escapadă romantică într-o staţiune de la poalele Semenicului. Fiecare dintre frumoasele domnişoare vrea să se facă remarcată, iar pentru asta tinerele nu se dau în lături de la nimic. Se anunţă un episod incendiar joi, de la 20:20, la Antena 1.

Încă de la primele ore ale dimineţii, patru dintre pretendentele burlacului Vladimir Drăghia au parte de o supriză extraordinară: găsesc pe prag câte un trandafir alb şi un bileţel prin care sunt invitate într-un loc romantic, desprins parcă dintr-o poveste tiroleză. Acestea sunt singurele amănunte pe care tinerele le primesc. Au doar o oră la dispoziţie pentru a se pregăti de drum, iar adrenalina şi emoţiile ating cote alarmante.

Tot drumul, Adelina, Alexandra, Elena şi Iuliana fac tot felul de presupoziţii despre locaţia aleasă de Vladimir. Ajunse la destinaţie, fetele sunt fascinate de peisajul de basm ales de Burlacul lor. La doar câţiva kilometri de Reşiţa, la poalele Semenicului, o oază de relaxare în care romantismul e la loc de cinste le îmbie cald.

Fetele vor să profite din plin de timpul petrecut în compania Burlacului şi promit să nu se dea în lături de la nimic pentru a-i atrage atenţia şi a-i demonstra că merită un loc în inima lui. Cums-au distrat şi mai ales, de ce momente minuntate au avut parte în aceste zile, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 22 martie, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *