free download 78 travel guides written by experts

Eroii din Tyria se unesc pentru a salva Lion’s Arch, in cel mai nou update pentru Guild Wars® 2

Forțele lui Scarlet Briar asediază unul dintre cele mai importante orașe din Guild Wars 2, în „Escape from Lion’s Arch

NCSOFT™ și ArenaNet™, publisher-ul, respectiv producătorul seriei de jocuri Guild Wars, au lansat astăzi penultimul capitol din saga maleficei Scarlet Briar, un nou living world release: Escape from Lion’s Arch.

Noul update începe cu asediul orașului Lion’s Arch, un centru comercial cosmopolit, ale cărui origini coincid cu începuturile Guild Wars. Forțele lui Scarlet sunt la porțile orașului, iar eroii din Tyria – jucători și personaje-cheie din lumea jocului – se unesc pentru a salva orașul. În același timp, încă de la început, cu toții presimt că lumea din Guild Wars 2 nu va mai fi niciodată la fel. Lion’s Arch este cuprins flăcări!

TRAILER OFICIAL GUILD WARS 2 „ESCAPE FROM LION’S ARCH” //www.youtube.com/watch?v=JYzGEXF4GhA

În ultimul an, jucătorii au luptat împotriva forțelor lui Scarlet, i-au dejucat planurile și i-au descoperit scopurile sinistre. Acum, după luni de pregătiri, atacul lui Scarlet împotriva orașului Lion’s Arch este ultimul pas către finalizarea marelui său plan, a cărui adevărată amploare rămâne un mister. În „Escape from Lion’s Arch”, jucătorii intră în luptă, alături de Lionguard, împotriva aliaților întunecați ai lui Scarlet, și încearcă să evacueze cât mai mulți cetățeni ai orașului.

Creaturi malefice devastează străzile orașului asediat și domină apele portului. Pentru a-i apăra pe locuitorii din Lion’s Arch, jucătorii trebuie să învingă inamici teribili: brutalii charr din Flame Legion, watchknights, kraits și temuții pirați Aetherblade.

În tot acest haos, o miasmă otrăvitoare se răspândește peste oraș. Supraviețuitorii, disperați, se refugiază în tabere la periferii. La Vigil Keep, în Gendarran Fields, jucătorii vor descoperi un nou rallying point și un hub pentru comerț și serviciile de care au nevoie pentru a apăra Lion’s Arch. Doar ei au rămas între Scarlet și distrugerea totală a unuia dintre cele mai importante orașe din Guild Wars 2.

Guild Wars 2 este distribuit în România prin SKIN și este disponibil în magazine în varianta Heroic Edition:

Guild Wars 2 Heroic Edition – 179,99 de lei
Guild Wars 2 – 2000 Gem Card – 129,99 de lei

Guild Wars 2 este un MMO (Massively Multiplayer Online [Role-Playing Game]) cu o grafică excepțională, care le oferă jucătorilor ocazia de a explora un mediu de joc masiv, în lupte la scară grandioasă, cu elemente inovatoare de mecanică de luptă, evenimente dinamice și narațiune personalizată. După succesul mondial al seriei Guild Wars, NCSOFT și studiourile de producție ArenaNet au creat un MMO care le permite jucătorilor să își aleagă propriul stil de joc, fără să plătească un abonament. Pentru mai multe informații despre Guild Wars 2, vă invităm să vizitați www.guildwars2.com.

Bucuresti, 18.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *