Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Eroii din război”, o campanie a Știrilor TVR dedicată veteranilor

Televiziunea Română începe de joi, 29 aprilie, de Ziua Naţională a Veteranilor de Război, o campanie naţională dedicată eroilor români din al Doilea Război Mondial. Reporterii şi corespondenţii TVR stau de vorbă cu ultimii supravieţuitori.

Reportaje cu mărturii istorice vor fi difuzate în edițiile „Telejurnalului”, iar subiecte ce vor reflecta curajul veteranilor noştri, sacrificiul şi dragostea de ţară se vor regăsi în emisiunile Televiziunii Române pe parcursul a trei luni.

Fiecare dintre noi are sau a avut pe cineva drag, în familie sau printre apropiați, care a luptat pentru România. Poveștile lor, poveşti uimitoare de front şi de viaţă, vor fi ilustrate de-a lungul campaniei „Eroii din război”, de la TVR.

TVR Eroii din război

În al Doilea Război Mondial, România a înregistrat peste 900.000 de morţi, dispăruţi, prizonieri, răniţi şi invalizi. În prezent, mai sunt în viaţă 2.600 de veterani. Ca un omagiu adus acestora, campania „Eroii din război” îi readuce în atenția publicului pe veteranii de război, eroi care și-au servit țara pe câmpul de luptă.

Campania TVR se desfăşoară în parteneriat cu MApN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *