free download 78 travel guides written by experts

Ernest revine cu un nou sezon “Ochii din umbra”, la Kanal D

Duminica, 19 ianuarie, de la ora 20:30, Ernest va invita la un nou sezon al emisiunii “Ochii din umbra”!

Vedeta Kanal D isi continua munca de detectiv si, cu ajutorul unui specialist in filaj, cauta sa scoata la iveala fata nevazuta a unor oameni obisnuiti.

“De multe ori oamenii se confrunta cu situatii de criza; uneori ei reusesc sa detina controlul asupra vietii lor, alteori, insa, deciziile luate le pot schimba radical existenta. Se intampla ca uneori sa fim prieteni cu cineva, iar intr-o situatie limita sa realizam ca persoana respectiva nu a facut decat sa ne amageasca. Impreuna cu specialistii nostri, in acest nou sezon, va vom oferi povesti noi, intense. Vom incerca sa scoatem la iveala tot felul de secrete bine pazite si sa avem un raspuns la intrebarile si necunoscutele din viata unor oameni obisnuiti”, spune Ernest.

O nora sub semnul intrebarii

Noul sezon al emisiunii debuteaza cu povestea doamnei Popa care, ingrijorata de soarta fiului sau, Tudor, solicita ajutorul lui Ernest si al echipei “Ochii din umbra”. Tudor are o functie de conducere intr-o multinationala si, in una dintre multele deplasari pe care acesta le face in interes de serviciu, barbatul a cunoscut-o pe Aura, actuala lui sotie. Vestea ca fiul sau s-a casatorit rapid a cazut ca un trasnet asupra mamei sale. Ceea ce o intriga cel mai mult pe doamna Popa este faptul ca ea nu a cunoscut pe nimeni din familia nurorii sale. Aura sustine ca este orfana, singura ruda apropiata pe care o mai are fiind varul ei, Darius. Mama ingrijorata doreste cu orice pret ca detectivii sa afle exact cine este aceasta femeia, care a intrat brusc in viata fiului ei.

Descoperirile facute de detectivi despre sotia lui Tudor sunt de-a dreptul socante! Cine este, de fapt, Aura, ce ascunde ea si ce legatura este intre aceasta si Darius, aflati duminica, 19 ianuarie, de la ora 20:30, urmarind o noua editie a emisiunii “Ochii din umbra”, prezentata de Ernest, la Kanal D.

Bucuresti, 14.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *