metalshow

Ermanno Scervino lansează colecția-capsulă „WALKING GLAM”

Cu ocazia parteneriatului cu echipa națională de fotbal a Italiei, Ermanno Scervino lansează noua ediție limitată „WALKING GLAM”, o colecție-capsulă de încălțăminte sport pentru femei și bărbați.

Pentru ea: o versiune aurie, lucioasă; pentru el: o versiune sport din piele albă.

Rezultat al experimentării constante cu noi combinații de materiale realizată de Ermanno Scervino, colecția-capsulă „WALKING GLAM” a fost creată din dorința stilistului de a celebra combinația dintre glam și sport, eleganță și confort, atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de seară. Acest tip de încălțăminte sport a fost creat special pentru a scoate în evidență orice outfit sport sau pentru a crea o balanță confortabilă pentru un look elegant.


Începând cu luna iunie 2016, modelele de încălțăminte sport din colecția-capsulă „WALKING GLAM” vor fi disponibile exclusiv în rețeaua magazinelor Ermanno Scervino din Miami, Londra, Shanghai, Florența, Roma, Milano, Paris, Napoli și online pe site-ul www.ermannoscervino.it.  

„Protagonistul real al acestei colecții-capsulă în ediție limitată este reprezentat de combinarea stilurilor glam și sport care se traduce într-un produs foarte tehnic, relizat manual pe deoparte;  elegant și foarte bine definit pe de altă parte, în acest fel păstrându-se stilul unic al creațiilor Ermanno Scervino”, declară Ermanno Scervino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *