free download 78 travel guides written by experts

Ermanno Scervino imbraca echipa nationala de fotbal a Italiei

Acord semnat între Maison și Federația Italiană de Fotbal (FIGC) pentru uniformele de la Jocurile Europene și Cupa Mondială

Ermanno Scervino anunță lansarea parteneriatului cu Federația Italiană de Fotbal (FIGC) pentru crearea uniformelor formale ale jucătorilor, dar și ale oficialilor naționalei de fotbal a Italiei. Sponsorizarea se va concretiza la Campionatul European de Fotbal UEFA 2016 din Franța și va continua la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2018, Rusia.

Echipa națională a Italiei, condusă de Gianluigi Buffon și de antrenorul principal Antonio Conte, va avea o nouă garderobă cu îmbrăcăminte luxury casual, în linie cu stilul Maison Florentine.

Ermanno Scervino își continuă astfel aventura în sport, începută cu echipa națională a Rusiei (Jocurile Olimpice de Iarnă, Turin 2006) și echipa națională a Azerbaidjan (Jocurile Olimpice de la Londra, 2012 și Jocurile Europene, Baku 2015).

„Echipa națională este simbolul caracterului italian peste tot în lume și suntem onorați că am fost aleși, pentru că am susținut dintotdeauna autenticitatea lucrurilor made in Italy. Este o provocare pe care am acceptat-o cu entuziasm”, declară Toni Scervino, CEO Ermanno Scervino.

Detalii despre noile uniforme sunt în acest moment confidențiale.

Bucuresti, 10.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *