Shadow

Ericsson premiază tinerele pasionate de noile tehnologii la „Innovation Awards: Girls Who Innovate 2017”

·    Înscrierile pentru ediția Ericsson Innovation Awards: Girls Who Innovate sunt deschise până pe 26 mai 2017.
·    Tinerele pasionate de tehnologie sunt provocate să prezinte soluții de transformare a producției de hrană pentru toată populația într-un proces sustenabil.
·    Pentru participarea la competiție, fetele trebuie să trimită ideea sub formă de fotografii, schițe, film sau orice alt fel de vizual, alături de o descriere de 250 de cuvinte.

Ericsson, unul dintre liderii mondiali în furnizarea de soluții IT&C, a lansat cu ocazia Zilei Internaționale a Fetelor în IT&C competiția „Ericsson Innovation Awards (EIA): Girls Who Innovate 2017”. Scopul acesteia este să fie o inspirație pentru tinerele de 9-18 ani din toată lumea și să le încurajeze să se gândească la inovații tehnologice ce ar putea combate foametea la nivel global.

eia_girls-who-innovate
Plecând de la premisa că populația lumii este în continuă creștere, Ericsson provoacă tinerele pasionate de tehnologie să descopere și prezinte soluții pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a transforma  producția de hrană pentru toată populația planetei într-un proces sustenabil.

Pentru a intra în competiția „EIA: Girls Who Innovate 2017”, fetele trebuie să își prezinte ideea/ conceptul sub forma unei fotografii, schițe, machete, model, film de 2 minute sau orice alt element vizual care poate să o aducă la viață, alături de o descriere de 250 de cuvinte. În plus, pentru minori, va fi nevoie și de consimțământul scris al părinților pentru participare.

Termenul limită de trimitere a proiectelor este 26 mai 2017. Candidaturile trimise vor fi evaluate de un juriu alcătuit din membri Ericsson, pe baza unor criterii precum creativitatea, originalitatea, abordarea, modul în care este transmis mesajul și respectarea instrucțiunilor. Angajații Ericsson vor putea vota apoi pentru a selecta câștigătorii dintre cele 50 de idei care au primit cel mai mare punctaj din partea juriului.

În baza voturilor, se vor alege câte trei câștigătoare, pentru fiecare dintre cele trei categorii de vârstă: 9-12 ani, 13-15 ani și respectiv 16-18 ani, câștigătoare ce vor fi anunțate pe 23 iunie 2017. Mai multe informații despre regulamentul de participare sunt disponibile aici.

Premiile „EIA: Girls Who Innovate 2017” constau în dispozitive Amazon Echo Dot – Al Device, certificate de apreciere, oportunitatea de a scrie pe blogul portalului de cariere al companiei Ericsson și un mentor din cadrul companiei care va ajuta câștigătoarea să publice articolele pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *