free download 78 travel guides written by experts

Epson va lansa la BETT UK cele mai noi proiectoare educationale

Epson®, liderul mondial pe piaţa videoproiectoarelor în ultimii 10 ani1, lansează luna aceasta o nouă serie de proiectoare de birou şi instalabile în cadrul BETT, expoziţia internaţională de tehnologie pentru educaţie din Marea Britanie. De asemenea, Epson va dezvălui şi cele mai noi inovaţii în materie de tehnologie de proiecţie.

Epson va prezenta 13 modele din noua gamă de proiectoare ultra-short-throw şi instalabile, special create pentru a răspunde cerinţelor mediului educaţional. Noua serie va fi expusă la BETT, alături de o selecţie de imprimante şi scanere Epson. În cadrul expoziţiei, reprezentanţii Epson vor face demonstraţii live ce le vor oferi participanţilor posibilitatea să experimenteze noile caracteristici impresionante ale produselor.

În premieră la BETT, Epson va expune noile proiectoare ultra-short-throw, ce permit proiectarea unor imagini interactive pe o mare varietate de suprafeţe plate, chiar şi pe birou, fără să fie nevoie de ecrane de proiecţie sau de table interactive. De asemenea, noile proiectoare pentru distanţe scurte pot proiecta o imagine mult mai amplă, eliminând umbrele.

Noile modele permit profesorilor proiectarea unor imagini de calitate în condiţii diverse de luminozitate, astfel încât studenţii să-şi poată lua notiţe chiar şi în lumină diurnă sau cu lumina aprinsă.

În plus, Epson va demonstra cât de uşor de utilizat sunt produsele, având printre caracteristici conexiunea wireless, intrare de microfon sau funcţia de corecţie Keystone. Cu ajutorul acestei funcţii, se poate obţine o imagine cu unghiuri drepte, cu un grad de claritate ridicat chiar şi la marginea imaginii proiectate.

“Suntem încântaţi să vă prezentăm ultimele noastre modele de proiectoare la expoziţia BETT”, a declarat Raphael Payre, Product Manager Epson Europa pentru gama de proiectoare. “Prin participarea la acest eveniment şi prin prezentarea celor mai inovative caracteristici pe care le deţine noua gamă, le oferim profesorilor şi specialiştilor în educaţie posibilitatea de a experimenta utilitatea noilor produse în timpul cursurilor. Caracteristicile interactive ale noilor modele şi tehnologia unică folosită demonstrează, încă o dată, de ce Epson a devenit numărul 1 în proiectoare interactive în 2010, conform FutureSource.”

1 Sursă: FutureSource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com.

Bucuresti, 10.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *