metalshow

Epson va imprima tichetele de imbarcare in cinci aeroporturi din Marea Britanie

Epson TM-L90 este rapidă, sigură şi eficientizează costurile

Cinci mari aeroporturi din Marea Britanie, BFS (Belfast International Airport), DSA (Robin Hood Airport), HUY (Humberside International Airport), LBA (Leeds/Bradford Airport) şi MME (Durham Tees Valley Airport), au ales imprimanta termică ”single station” Epson TM-L90 pentru operaţiunile de imprimare a tichetelor de îmbarcare. Cele cinci aeroporturi britanice transportă împreună, în fiecare an, peste 2 milioane de pasageri către 241 de destinaţii. Integrarea, care a început în octombrie 2009 şi va continua până în septembrie 2010, este realizată de Servisair, lider mondial în furnizarea serviciilor aeronautice la sol, cu peste 50 de ani de experienţă.

Imprimantele termice Epson au fost alese pentru eficienţa lor în timpul operaţiunilor şi pentru posibilitatea de a reduce costurile, în comparaţie cu imprimantele tradiţionale. “În conformitate cu noile reguli, cardul de îmbarcare de tip portofel nu mai este necesar, dând posibilitatea aeroporturilor să beneficieze de opţiuni mai avantajoase, cum ar fi tradiţionalele imprimante Point-of-Sale,” subliniază Kris Kristmanns, Operations Support Director la Servisair. “Până acum, imprimantele Epson au fost integrate cu uşurinţă în sistemele PC ale aeroporturilor şi s-au dovedit a fi extrem de fiabile în acest mediu, în care se tipăresc zilnic mii de tichete de îmbarcare.”

Întreaga industrie aeronautică tinde să adopte imprimantele POS, pentru construcţia lor robustă, durata de folosinţă îndelungată şi uşurinţa utilizării. Imprimantele POS dau posibilitatea unei recuperări a investiţiei mai rapide decât în cazul altor periferice şi ocupă foarte puţin loc în spaţiul porţilor şi al ghişeelor de check-in. “Designul simplu, integrarea facilă, dimensiunile reduse, durabilitatea şi fiabilitatea le fac foarte atractive pentru industria liniilor aeriene,” declară Leonard Beckmann, New Market Development Manager al Epson Europe. “Luând în considerare cota de piaţă semnificativă a Epson din retail, industria hotelieră şi cea bancară, avem expertiza necesară pentru a răspunde cu soluţii de imprimare cererii în continuă creştere din industria aeronautică.”

Bucuresti, 19.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *