free download 78 travel guides written by experts

Epson, Philips, NEC, BenQ, LG si MGT te asteapta la DIGITAL SIGNAGE

Intre 26 si 29 septembrie 2017 va avea loc la Bucuresti DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive.

Desfasurata sub cupola Pavilionului Central din Romexpo-Bucuresti, in paralel cu PRINT&SIGN 2017, expozitia beneficiaza de prezenta liderilor din domeniu, dar si de producatori si distribuitori de pe piata locala, printre care Epson, Philips, NEC, BenQ, LG Electronics Romania, MGT Educational, Pro Dance Show, NoBrand si Caralux.

Digital Signage

Timp de 4 zile, DIGITAL SIGNAGE se va transforma intr-o adevarata arena a display-urilor digitale si tehnologiilor interactive, in care vei vedea sisteme de afisaj digital, aplicatii, touchscreen-uri, display-uri large format, display-uri interactive, ecrane LED, sisteme de prindere si expunere, precum si o multime de gadgeturi conexe.

Pe 27 septembrie va avea loc (tot in cadrul expozitiei) Conferinta Digital Signage, care se va desfasura in sala Cupola a Pavilionului Central din Romexpo-Bucuresti, incepand cu ora 13:00. Conferinta va fi sustinuta de speakeri importanti ai industriei, printre care Marian Dumitru (LG Electronics), Mihai Constantinescu (Artexim), Eduard Dumitrascu (Smart City), Matius Ichim (MATIUS Studio), si moderata de Ciprian Susanu (Dare Digital). Vezi agenda completa si rezerva-ti loc la conferinta aici.

Intrarea la expozitie este gratuita, cu inregistrare online; tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul evenimentului, www.printsign.ro/digitalsignage, si sa completezi formularul de inregistrare, care iti genereaza un cod unic. Pastreaza acest cod unic pentru a-l declara la Punctul de inregistrare din Pavilionul Central si vei intra in posesia ecusonului personalizat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *