metalshow

Epson elimina cozile si aglomeratia cu PLQ-22

Imprimanta matricială de mare viteză cu scaner încorporat procesează rapid şi eficient documentele financiare

Epson® lansează imprimanta cu funcţii multiple creată special pentru a facilita tranzacţiile în instituţii cu trafic mare, cum ar fi băncile sau oficiile poştale. Imprimanta matricială PLQ-22CS/CSM eficientizează procesarea documentelor financiare, pentru a preveni formarea cozilor în perioadele aglomerate.

Cu posibilitatea de a imprima şi scana foarte rapid, această imprimantă cu 24 de pini şi 94 de coloane la 10 CPI (caractere per inch) poate reduce timpul şi îmbunătăţi viteza tranzacţiilor – proprietăţi ce sunt apreciate atât de angajaţi, cât şi de clienţi. PLQ-22 nu numai că măreşte productivitatea, dar oferă şi imagini scanate de bună calitate, cu o rezoluţie de 600 dpi, mai mare decât în cazul revistelor.

PLQ-22CS/CSM include un scaner color pentru scanare faţă-verso printr-o singură trecere, ce ajută la procesarea rapidă a informaţiilor clienţilor de pe documente contabile, cecuri sau note de plată. Astfel, posibilitatea de a scana simultan ambele părţi ale unui document reduce timpul de aşteptare a clientului. PLQ-22 are un slot special creat pentru aşezarea actului de identitate, astfel încât acesta să nu alunece pe suprafaţa scanerului, iar informaţiile clienţilor să poată fi preluate rapid şi corect.

“Având toate aceste proprietăţi care eficientizează timpul folosit, PLQ-22 face ca procesarea lentă să ţină de domeniul trecutului. Imprimanta îndeplineşte standardele Epson de calitate în materie de fiabilitate şi de siguranţă, ceea ce va determina dispariţia cozilor, care generau un climat tensionat în perioadele aglomerate,” subliniază Sivashankar Kuppusamy, Business Systems Product Manager Epson. “Această imprimantă durabilă, cu funcţii multiple, are un ribon cu o durată de utilizare prelungită, de 10 milioane de caractere, şi include o garanţie standard de un an, pentru a spori siguranţa oferită clienţilor.”

Costul minim de întreţinere al imprimantei PLQ-22, reducerea zgomotului în timpul imprimării şi eficientizarea consumului de energie ajută la scăderea cheltuielilor şi la protejarea mediului. Având opţiuni adiţionale ca Magnetic Ink Character Reader, capul Magnetic Stripe Reader & Writer Encoder (MICR/MSRW) sau hubul încorporat USB cu 3 porturi, PLQ-22 se adaptează uşor tuturor mediilor de afaceri.

Imprimanta PLQ-22 va fi disponibilă de la 1 iulie 2010 în EMEA, în 3 versiuni: numai cu scaner color, cu scaner color şi MICR/MSRW sau cu scaner color, MICR/MSRW şi hub USB.

Caracteristici principale:
– Imprimantă matricială flatbed cu viteză mare de procesare, 24 de pini şi 94 de coloane la 10 CPI (caractere per inch)
– Rezoluţie ridicată (600 dpi) şi scaner color dublu de mare viteză pentru o procesare rapidă
– Ribon cu o durată de utilizare prelungită, de 10 milioane de caractere, care asigură fiabilitatea şi un cost scăzut de întreţinere
– Actele de identitate pot fi scanate cu uşurinţă, folosind slot-ul special creat, ce reduce posibilitatea alunecării
– Scanare cu infraroşu pentru înlăturarea imaginilor nedorite din fundalul documentelor
– Procesarea eficientă a formularelor bancare şi a documentelor financiare cu recunoaşterea capetelor MICR şi MSRW (opţional)
– Hubul încorporat USB cu 3 porturi pentru conectarea cu alte dispozitive (opţional)
– Conectivitate flexibilă cu interfeţe USB, serială şi paralelă, în format standard
– Garanţie de un an şi opţiunea de extindere a garanţiei pentru trei ani, Cover Plus.

Despre Epson

Epson (www.epson.ro) este lider global în produse de imagine şi suprinde permanent aşteptările clienţilor din toată lumea prin tehnologiile sale compacte, de înaltă precizie, ce oferă posibilitatea economisirii energiei. Gama Epson include numeroase produse, începând de la imprimante şi proiectoare 3LCD business sau home cinema, până la dispozitive electronice sau cu cristale lichide.
Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central în Japonia, grupul Epson are 70.000 angajaţi în 106 companii din toată lumea şi aduce contribuţii permanente la protejarea mediului şi dezvoltarea comunităţilor în care operează: //global.epson.com/

Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având 2.400 de angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro. //www.epson-europe.com/

Despre Environmental Vision 2050

//eco.epson.com/

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *