creative night talks

Episodul ”Imperiul contraatacă”, din seria completă ”Războiul Stelelor”, difuzat duminică, la Antena 1

Seria completă ”Războiul Stelelor” continuă duminica aceasta la Antena 1 cu cel de-al cincilea episod, ”Imperiul contraatacă”.

Duminica aceasta, admiratorii români ai celebrei serii pot urmări de la ora 23.00 noul capitol din seria Star Wars, intitulat ” Imperiul contraatacă”, în care Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford) și prințesa Leia (Carrie Fisher), trebuie să apere Universul de furia diabolicului Darth Vader.

Star Wars, Imperiul contraataca, 10_L

”Războiul Stelelor: Imperiul contraatacă” este considerat de critici cel mai bun film din serie datorită personajelor care par incredibil de umane, în ciuda desfășurării de forță în ceea ce privește efectele speciale. Mai mult, în 2014, revista Empire a făcut un clasament conform căruia fanii seriei au votat ”Imperiul contraatacă” ca fiind cel mai bun film din toate timpurile!

În fiecare duminică, de la ora 23.00, Antena 1 difuzează, în premieră națională, seria completă ce cuprinde toate cele șapte episoade lansate până în prezent din seria ”Star Wars”- ”Războiul stelelor”, creată de George Lucas. Săptămâna viitoare va fi difuzat episodul ”Întoarcerea lui Jedi”. Ultimul episod, cel de-al șaptelea, va fi difuzat pe 14 decembrie, de la ora 21.00.

Seria de filme ”Star Wars – Războiul Stelelor” are milioane de fani în lumea întreagă și este a doua serie cu cele mai mari încasări din lume, după ”Harry Potter”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *