free download 78 travel guides written by experts

Episoade noi si in exclusivitate din „Colectia de la Count’s Kustoms”, doar la HISTORY®

Populara emisiune „Colecția de la Count’s Kustoms” revine cu partea a doua a sezonului 4, doar pe HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România1. Pasionații de automobile se vor putea bucura de noile episoade în fiecare zi de marți, la 22:00, începând de astăzi, 17 noiembrie.

„Colecția de la Count’s Kustoms” continuă cu a doua parte a sezonului 4. De-a lungul noilor episoade îl vom vedea pe Danny și echipa restaurând și customizând și mai multe mașini și motociclete. Mai mult, vom asista și la conflicte ocazionale între membrii echipei.

Ca de obicei, Danny Koker, legenda din Las Vegas, este mai determinat ca oricând să obțină mașinile pe care le dorește, făcând orice pentru a-și atinge scopul, inclusiv oferte în bani-gheață care îi iau prin surprindere pe proprietari. Danny și echipa sa nu se dau îndărăt de la nimic pentru a găsi și transforma cele mai interesante vehicule, printre acestea un vintage Thunderbird și un Corvette clasic.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Octombrie 2015, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 17.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *