free download 78 travel guides written by experts

Epileaza-te acasa cu „lumina intens pulsata”

Lumea – cea mai recentă inovaţie de la Philips

Ţi-ai putea imagina vreodată cum ar fi să nu îţi mai faci griji pentru firele de păr nedorite, care cresc mereu, creându-ţi deseori neplăceri? Cum ar fi ca părul să nu mai crească deloc? Iar procesul epilatului să nu mai presupună durere şi iritaţii? Pregăteşte-te pentru un nou produs, care va schimba pentru totdeauna rutina toaletei feminine.

Pe anumite pieţe europene, Philips a lansat Lumea, un nou sistem de epilare inovator, bazat pe lumină intens pulsată (IPL), care opreşte creşterea firului de păr. Folosirea lui nu implică durere.

Această nouă tehnologie de îndepărtare a părului, bazată pe lumină intens pulsată (IPL) utilizată până nu demult doar în industria cosmetică profesională, este disponibilă acum în casa ta, datorită inovaţiei Philips.

Cum funcţionează?

Impulsurile luminoase sunt aplicate direct asupra firelor de păr, având ca rezultat intrarea foliculului într-o stare de inactivitate şi oprirea naturală a creşterii părului. Pentru a împiedica reapariţia firelor de păr, tratamentul trebuie repetat o dată la două săptămâni.

Practic, firele de păr sunt „adormite” şi nu mai ajung la suprafaţa pielii. În cazul în care aparatul nu mai este folosit, firele de păr vor creşte din nou. Acesta nu este un produs de epilare definitivă, ci un produs care asigură o epilare fără nicio durere, prevenind reapariţia şi îndesirea firelor de păr.

Cinci setări diferite ale intensităţii luminoase asigură un tratament blând şi optimizat în funcţie de caracteristicile părului şi ale pielii, în timp ce un filtru UV integrat şi mai multe sisteme de siguranţă oferă un nivel maxim de protecţie pentru piele.

Timp de aproape 7 ani, Philips a colaborat cu dermatologi de renume mondial, cum ar fi dr. Paul Berretty (Spitalul Catharina din Eindhoven, Olanda) şi prof. dr. Peter Bjerring (Director al spitalului privat Mølholm, Danemarca) pentru dezvoltarea unei soluţii de epilare bazată pe lumină. Aceste colaborări, precum şi dorinţa ca un număr cât mai mare de oameni să beneficieze de noua tehnologie în propriile case, au dus la dezvoltarea gamei Lumea. Philips Lumea poate fi utilizat eficient, în confortul propriei case. Referitor la această tehnologie, dermatolgul american dr. Vic A. Narukar spune: “În meseria mea, majoritatea pacientelor mele îşi doresc o soluţie mai simplă pentru eliminarea părului. Cred că Philips Lumea este o soluţie accesibilă, uşor de utilizat, sigură şi eficientă, pentru acasă.”

Acum poţi uita de tratamentele cosmetice scumpe, de şedinţele de epilare cu ceară dureroase, de rezultatele pe termen scurt şi de reacţiile nedorite, cum ar fi reapariţia părului sau iritaţiile de după ras.

De acum te poţi bucura de o piele catifelată, perfect netedă pe tot parcursul anului. Pregăteşte-te să străluceşti şi să debordezi de încredere – atât în dormitor, cât şi la plajă sau la petreceri.

Caracteristici cheie ale produsului:
· Sistem de siguranţă – inel de siguranţă cu comutatoare de contact, care să te protejeze împotriva activării neintenţionate a luminii.
· Cinci setări ajustabile pentru nivelul energiei (1-5), pentru diverse nuanţe ale tenului (alb, bej, maro deschis, maro mediu, maro închis) şi părului (de la blond închis la negru)
· Bec special, care nu necesită înlocuirea pe toată durata de viaţă a produsului (40.000 de aprinderi estimate)
· Dispozitiv reîncărcabil, fără fir, cu funcţie de încărcare rapidă (1 oră)
· Funcţie de oprire automată, pentru prevenirea supraîncălzirii
· Adaptor separat de conectare la reţea
· Indicator de baterie descărcată şi încărcare
· Toc de stocare şi lavetă pentru curăţare

Pentru informaţii suplimentare despre Lumea vizitaţi: //www.philips.co.uk/c/lumea-shaving/171060/cat/

În acest moment produsul poate fi achiziţionat prin magazinul online: //www.amazon.co.uk/Philips-Lumea-Intense-Pulsed-Light/dp/B001P81SS4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=drugstore&qid=1281453589&sr=8-1.

Bucuresti, 13.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *