free download 78 travel guides written by experts

Epilare definitivă cu Dioda Laser la PURE Salon

Ţi se pare că timpul nu are răbdare cu tine? Ai atâtea de făcut, dar nici o secundă liberă? Te poţi elibera un pic, astfel încât programările la cosmetică pentru epilat să fie scoase din rutină.

PURE Salon are pentru tine soluţia perfectă în acest sens. Epilarea definitivă este soluţia la care poţi apela pentru a scăpa de părul nedorit, dar pentru a păstra şi mai mult timp liber pentru tine. Rapidă şi eficientă, epilarea definitivă este o procedură cosmetică extrem de căutată în saloanele de specialitate. Asta pentru că te ajută să arăţi mai bine şi să ai o piele fină şi catifelată în orice moment.

Iată mai jos tot ce trebuie să ştii despre epilarea definitive cu Dioda Laser.

Avantajele epilării cu Laser Diode:
– se poate trata orice zonă a corpului;
– tratamentul se poate face pe tot parcursul anului, şi este eficient inclusiv pe pielea bronzată;
– parametrii de tratament se setează în funcţie de fototipul pielii şi sensibilitatea fiecărei persoane, fără a exista riscuri;
– procedura este nedureroasă şi confortabilă, datorită sistemului de răcire “crystal freeze”,
– tratamentul complet de epilare laser este mai economic decât epilarea cu ceară.

epilare cu laser

În plus, trebuie să ştii ca PURE Salon foloseşte pentru acest serviciu o tehnologie laser de ultimă generaţie, special gândită pentru a nu produce arsuri sau alte efecte secundare în urma procedurii. Mai mult decât atât, va avea grijă de tine un specialist cu experienţă în acest domeniu, deoarece toate tratamentele cosmetice realizate în cadrul salonului sunt efectuate de personal calificat. Protocoalele de lucru sunt personalizate pe nevoia fiecărui pacient, după caracteristici anatomo-fiziologice. În toate saloanele cu adevărat profesioniste se procedează în acest fel, tocmai pentru ca tu să te poţi bucura de rezultate în cel mai scurt timp.

Primele rezultate apar de obicei la două săptămâni după prima şedinţă. Totuşi, pentru ca procedura să aibă efectul dorit, părul să fie eliminat complet şi împiedicat să mai crească, specialiştii salonului indică faptul că trebuie urmate până la 4-8 şedinţe, plus 1 – 2 şedinţe pe an, pentru menţinerea rezultatelor.

Rezultatele pot fi diferite, de la persoană la persoană, acestea fiind vizibile în general după 6-10 şedinţe (în funcţie de zona tratată, fototipul pielii, culoarea părului, etc). Şedinţele se efectuează la un interval de 4 săptămâni.

Despre PURE SALON

Situat într-o zonă centrală a Capitalei, PURE SALON a fost creat pentru a oferi o experienţă spa revoluţionară tuturor clientelor care îi calcă pragul. Salonul promovează şi susţine frumuseţea în toate formele ei, prin utilizarea tehnologiei şi a produselor de ultimă generaţie. Echipa de profesionişti şi experţi în beauty sunt alături de fiecare client, oferind sfaturi şi livrând prin fiecare serviciu o experienţă unică, de calitate.

Poţi apela la oricare dintre specialiştii salonului pentru diagnosticare şi pentru sfaturi, programând împreună procedura personalizată pe nevoile tale. Iar pentru ca toate acestea să fie aşa cum ţi-ai imaginat, PURE Salon te invită într-un cadru primitor şi relaxant, unde te vei reîntoarce mereu cu aceeaşi plăcere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *