Shadow

Epiesa.ro extinde rețeaua de magazine la nivel național

Cel mai mare magazin online de piese auto din România își dezvoltă rețeaua cu două noi puncte de ridicare a comenzilor în București și Oradea!

www.epiesa.ro, retailerul online care oferă cea mai mare gama de piese si accesorii auto anunță deschiderea a două noi magazine, în București, Sectorul 5 și în Oradea, din care clienții pot ridica orice comandă făcută online sau pot plasa comenzi noi. Astfel, retailerul numără în prezent cinci magazine și anunță că va dubla această cifră până la finalul lui 2017, planificând o investiție de peste 250.000 euro.

Cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro în 2016, magazinul online dedicat comercializării de piese auto Epiesa.ro își continuă în 2017 strategia de dezvoltare a business-ului. Compania a început extinderea rețelei de magazine de la nivel local la nivel național, iar primul magazin din afara Capitalei a fost inaugurat luna aceasta, la Oradea. Astfel, persoanele care comandă piese auto de pe www.epiesa.ro pot opta si pentru ridicarea lor din unul dintre cele 5 magazine, având astfel posibilitatea de a verifica produsele comandate. Și pentru că fiecare minut al clienților este prețios, magazinele au la bază un principiu clar: fiecare client este ghidat pentru a petrece cât mai puțin timp căutând.
„Epiesa.ro este cel mai complex magazin online de piese auto din România, care aduce clienților Piese auto și consultanță la un click distanță. Astfel, pe lângă varietatea de piese auto disponibile online, oferim și consultanță tehnică, un serviciu extrem de apreciat, care vine în ajutorul șoferilor cu sfaturi și recomandări personalizate. Pentru a fi și mai aproape de clienții noștri, am deschis magazine Epiesa.ro, unde aceștia pot interacționa direct cu echipa de consultanți. Feedback-ul primit după deschiderea primelor 3 puncte din București a fost foarte bun, astfel încât, în foarte scurt timp, am decis să extindem rețeaua la nivel național. Am început, așadar, cu cel din Oradea, care va fi urmat de cel puțin alte 5 magazine în marile orașe ale țării pânî la sfârșitul anului,” a declarat Ionuț Cătălin Șuțu, General Manager Epiesa.ro.

Așadar, pe Epiesa.ro și în cele cinci magazine din București și Oradea, clienții pot găsi oricând piese compatibile cu mașina lor, bucurându-se totodată de suport tehnic de calitate. În plus, din magazine ei pot achiziționa produse precum uleiuri, filtre, ștergătoare, becuri, baterii si alte consumabile care se află în permanență în stoc. Mai multe detalii despre serviciile și magazinele companiei sunt disponibile pe www.epiesa.ro și pe pagina de Facebook Epiesa.ro.

Despre www.epiesa.ro

www.epiesa.ro  este cel mai mare magazin online de piese auto din România, care pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse din zeci de categorii și cea mai mare echipă de consultanți tehnici. Fondată în 2011 de către tânărul antreprenor Ionuț Cătălin Șuțu, Epiesa.ro a înregistrat în cei 6 ani de activitate peste 1.000.000 de comenzi și a avut, doar în 2016, o cifră de afaceri de 10.000.000 de euro.

Începând cu anul 2016, Epiesa.ro a început să dezvolte o rețea proprie de magazine în care clienții pot face comenzi pentru piese noi sau pot ridica comenzile online si pot cumpăra uleiuri și accesorii pentru mașină. În prezent, compania deține 4 magazine în Sectoarele 2, 3 5 și 6 din București și unul în Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *