free download 78 travel guides written by experts

Entersoft Romania: 40% dintre clientii nostri ne cer solutii de business pentru smartphone

si tableta

Tot mai mulți manageri vor să știe și în vacanță cum le merge afacerea

Conform unui sondaj realizat la nivel regional de Entersoft S.A. asupra folosirii aplicațiilor mobile în mediul de afaceri, mai mult de 8o% dintre cei intervievați au considerat că astfel de platforme îi ajută să fie mai eficienți în activitatea zilnică, crescându-le productivitatea chiar și de 5 ori.

Tendința se manifestă și în România mai ales la nivelul managerilor care doresc să fie la curent permanent cu evoluția afacerilor pe care le gestionează.

“În România, aproape 40% dintre clienții noștri au în vedere un upgrade la platforma Entersoft care să permită folosirea aplicațiilor de gestiune a business-ului pe dispozitivele mobile. Astfel, un manager poate avea la distanță de un touch informații despre comenzile dintr-o zi, despre cashflow-u companiei sau despre câți clienți au vizitat cei din echipa de vânzări. De cealaltă parte, echipa operațională are la dispoziție o unealtă prin care își pot crește de 3-4 ori sau chiar mai mult viteza de executare a acțiunilor recurente”, explică Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Majoritatea celor care au răspuns la sondajul Entersoft S.A. au punctat faptul că ar alege un software complex pentru telefon sau tabletă pentru a reduce costurile și a majora productivitatea, dar ar fi foarte atenți la siguranța informațiilor transmise. Chestionarul a fost realizat în perioada februarie – martie 2015, pe un eșantion de peste 100 de companii din 5 regiuni.

Companiile care folosesc soluții mobile își pot gestiona activitatea de aproximativ cinci ori mai repede decât cele care nu folosesc astfel de aplicații. Mai mult, adoptarea unor astfel de soluții mobile oferă posibilitatea companiilor de a adapta investiția totală la nevoile curente ale companiei și să plătești exact serviciul pe care îl folosești.

Entersoft Mobile, parte a Entersoft Business Suite permite extinderea soluțiilor platformei ERP oriunde și oricând, în aceleați condiții de lucru ca și la birou. Angajații beneficiază de o aplicație bogată în funcționalități și își pot desfășura activitatea de pe orice tabletă și telefon performant Apple sau compatibile cu sistemul de operare Windows. De asemenea, Entersoft Mobile se integrează complet cu aplicații de tip ERP și CRM oferind funcționalități precum: automatizarea forței de vânzări (SFA) și merchandising, gestionarea creațelor, contactelor și întâlnirilor, cât și servicii de asistență.

“Tot mai multe companii din România, în special companiile mici și medii, întâmpină bariere precum lipsa flexibilității în luarea deciziior, lipsa informaților în timp real sau siguranța datelor. Mai mult, pentru managerii cu un program încărcat, ideea de mobilitate devine o necesitate, iar beneficiile folosirii unei soluții mobile integrate precum Entersoft Mobile sunt evidente: investiții inițiale reduse, productivitate și flexibilitate crescută, satisfacerea nevoilor clienților în timp real, îmbunătățirea proceselor de achiziție, gestiune, producție sau financiare”, menționează Andrei Butuc, Sales Manager Entersoft România.

În România, soluția Entersoft Mobile este utilizată de clienți prepoderent din industria distribuției, unde accesul la informație este necesar în orice moment și din orice loc. Printre câteva proiecte de referință menționăm: JTI România – distribuție țigări; Calivita – distribuție de medicamente și suplimente; Mobifin – distribuție materiale de construcție, Editura Diana – producție și distribuție de cărți pentru copii; Gittanos – productie și distribuție textile.

Pentru mai multe informații despre soluțiile oferite de Entersoft România, puteți consulta site-ul companiei: www.entersoft.ro.

Bucuresti, 21.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *