free download 78 travel guides written by experts

Entersoft, prin partenerul sau BMM Consulting, va implementa solutia completa ERP la Salice

Furnizorul de soluții de mobilier Salice din Cluj-Napoca, unul din cei mai importanți jucători pe piața de mobilier din România, a ales Entersoft Business Suite ERP, platforma de bază din portofoliul Entersoft, pentru a gestiona în următorii ani întreaga activitate a companiei de la producție la managementul serviciilor și comert.

Proiectul care include atât licențe, cât și servicii de mentenanță va fi derulat prin compania BMM Consulting din Cluj-Napoca, partener Entersoft încă din 2011. Potrivit estimărilor BMM Consulting și Entersoft România, implementarea va fi finalizată în aproximativ 3 luni.

Serviciile Entersoft au fost selectate de către Salice dintr-un număr de alte trei soluții avansate ERP de pe piață. Beneficiile pe care însă Entersoft le aduce atât pe termen lung, precum integrarea ulterioară cu platforma CRM sau de Business Intelligence sau modulele de Mobile SFA, cât și cele pe termen scurt, precum îmbunătățirea operațiunilor printr-o atentă gestionare a fluxurilor de achiziții, vânzare și producție, au fost hotărâtoare în luarea deciziei de implementare din partea echipei de management Salice.

“Suntem mulțumiți că investiția noastră în parteneri locali dă roade și suntem convinși că echipa BMM Consulting susținută de noi va aduce clienților exact acele soluții care să îi ajute să își sporească eficiența operațională și să își îmbunătățească viziunea asupra afacerilor cu ajutorul Entersoft Business Suite.” declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Salice este în primul rând un furnizor de soluții care, urmărind noile tendințe pe piața specifică a mobilierului și decorațiunilor interioare, pune la dispoziția producătorilor locali o gamă mare de produse și servicii de calitate. Mizând pe profesionalismul serviciilor, pe profunda cunoaștere a domeniului și pe apropiere față de client, Salice a reusit să ocupe un loc important pe piața din Cluj.

În prezent, compania deține două showroom-uri în Cluj-Napoca, unul în Târgu Mureș și unul în județul Alba, o fabrică de producție a mobilierului de lemn masiv în Huedin și două puncte de lucru pentru realizarea serviciilor specifice în Cluj și Turda.

Bucuresti, 05.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *