free download 78 travel guides written by experts

Entersoft își extinde echipa. Gabriel Stoenescu este noul Business Development Manager

Entersoft România își extinde echipa. Recent Gabriel Stoenescu a fost numit în funcția de Business Development Manager și se va ocupa de new enterprise projects.

Gabriel Stoenescu are o experiență vastă în vânzări și consultanță în domeniul IT, anterior ocupând funcții de top la companii importante din industrie, atât integratori, cât și producători de soluții pentru afaceri de nivel multinațional.


În cursul anilor, experiența în dezvoltarea de la zero a unor proiecte complexe i-a consolidat buna reputație în industrie. Gabriel este la origine inginer, fiind absolvent al Universitatii Politehnica București, iar în cariera sa a urmat numeroase cursuri de specializare în busines software solutions. Dictonul său preferat: “Customer perception is reality”.

Anterior, echipei Entersoft România i s-a alăturat Erica Voivozeanu, în poziția de Director de Implementare. La final de 2016, conform planurilor de extindere, echipa de consultanți de business și tehnologie a Entersoft România va fi mai mare cu cel puțin 30% față de anul anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *