Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ensight Management Consulting lanseaza o noua campanie de recrutare

Ensight pentru "Ensight Internship Challenge"

Odată cu începutul noului semestru universitar, Ensight Management Consulting lansează o nouă campanie de recrutare de absolvenți și studenți pentru o nouă ediție a evenimentului ‘Ensight Internship Challenge’, care va avea loc în data de 30 octombrie 2015. Evenimentul se adresează studenților din anii terminali și absolvenților, de universitate sau program de master din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management.

Cei mai buni candidați vor fi premiați cu câte un internship de 3 luni (dintre care două luni plătite) în echipa liderului pieței locale de management consulting, Ensight Management Consulting.

Testarea propriu zisă presupune rezolvarea unui studiu de caz în echipă, iar cei mai buni dintre candidați, care vor arăta dinamism, pasiune și creativitate, vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultanții Ensight pe diferite proiecte, vor învăța metodologia de lucru și vor beneficia de oportunități de dezvoltare profesională.
Mesajul campaniei din această toamnă subliniază importanța unui program de internship pentru un student la începutul carierei și necesitatea ca acest program să ofere absolventului un cadru real de dezvoltare profesională.

{mosimage}

‘La Ensight, ne facem singuri cafeaua. Tu doar experimentezi domeniul consultanței.’ este mesajul campaniei Ensight Internship Challlenge 2015.
Cei interesați de acest program sunt rugați să se înscrie prin completarea formularului accesibil pe www.ensight.ro/internship și să îl trimită, împreună cu CV-ul, la adresa jobs@ensight.ro până la data de 19 octombrie 2015.

De asemenea, studenții sunt invitați să participe la prezentările susținute de către consultanții Ensight în universitățile din capitală. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de eveniment.

Bucuresti, 02.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *